podlaskie

(14 wyniki)
  • Dotarł ktos do nazwisk podlaskich parlamentarzystów??? Jezeli tak to prosze i poinformowanie forumowiczów
  • Znalazlem cos takiego. kuchnia.gery.pl/cms/index.php?id=753 Znacie jakies oryginalne przepisy? :)
  • Radio Białystok, 19 luty 2008.r. Niemal wszyscy podlascy samorządowcy poddali się lustracji W województwie podlaskim najpóźniej do końca stycznia m.in. prezydenci, burmistrzowie, wójtowie, radni, a także członkowie rad nadzorczych musieli złożyć oświadczenia lustracyjne. Z prawie dwóch tysięcy osób, których to dotyczy, oświadczenia lustracyjnego nie złożyło sześć: czterech radnych, jeden wójt i jeden członek rady nadzorczej. Konsekwencje poniesie tylko jeden. Stanowisko straci...
  • W czym które miasto jest lepsze, co je różni i jakie są podobieństwa?
  • Srebrny nieoznakowany Opel Vectra - łamie rażąco przepisy przejeżdża na podwójnej ciągłej, przekracza dozwoloną prędkość itp.)-słyszałem już to od niejednej osoby, a sam miałem okazję się niedawno przekonać na własnej skórze. Najwięcej perfidii jest w tym, że celowo przekracza dozwoloną prędkość podczas rejestracji, żeby inni niesłusznie płacili mandaty i tracili punkty. Nadużycia ze strony tego kierowcy policjanta są możliwe ze względu na to, iż prędkość w wideo rejestratorze, to nie p...
  • www.radio.bialystok.pl/dziennik.php?18
  • za 4,55 peelenów. I tak kupując o was pomyślałam złośniki :)
  • cyrk nad cyrki kto pójdzie na występ Stachurskiego wydawane sa pieniądze na imprezę a takich artystów zapraaszają których nie każdy słucha powinno być jakieś urozmaicenie aby każdy coś dla siebie znalazł, w końcu to pieniądze nas wszystkich
  • WYBORY DO SAMOUPRAW NA PIDLASZI - A MOZHE TAK ? Ukrainci hmyny Simietyczy,prawoslawni i katolyky! Pryznawajtesia do swojeji ukrainskoji nacjonalnosty, zbyrajtesia do kupy, wystawlajte swoich kandydatiw do simietyckoji samouprawy i pidtrymujte ich na wyborach! Ne ohladajte sia na kohos, szczo chtos szczos za was dla was zrobyt! Berit wladu w swojij hmyni w swoji ruky ! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11009&w=45705337&a=45733560 *** To już był prawdziwy manifest :) Jednak mniejsz...
  • JEŻELI KTOŚ MA UKOŃCZONE 16 LAT I 9 M–CY I CHCE ZROBIĆ PRAWA JAZDY PROSZONY JEST O PRZESŁANIE E–MAILA NA ADRES cooller11@poczta.gazeta.pl A DOSTANIE W ODPOWIEDZI ATRAKCYJNĄ OFERTĘ
  • Ktoś wie co to za "biznesmen" z Bielska Podlaskiego nakręcił trochę na boku i teraz siedzi, został zatrzymany przez UOP. Podobno skarb państwa wyszacował straty na kilkanaście mln. złotych. Ktoś cos wie na ten temat? Ponoć wszystkie stacje tv i prasa informowała o tym, także to nie plotka.
  • ww6.tvp.pl/2834,20090615913334.strona
  • Premyślenia hipotetyczne: ortheus napisał: oderwać Podlasie od Polski. - i tu rodzi się pytanie...jak mam się zachować? Podpisałem deklarację popierającą Serbów. Zadeklarować poparcie oderwania Podlasia od Polski? choć byłem przeciw uznaniu Kosowa. Jak Powiem "tak" dla Podlasia, odrzucam działanie w imię wyższych racji i zostaję posądony o prywatę, czyli moralnie jestem spalony i nikt nie będzie traktował mnie poważnie. Bo jak to? TAM NIE - TU TAK. Tu powiem "Tak" a jak ktoś pa...
  • Zapraszamy na pokaz filmów Filmowe Podlasie Atakuje! Będzie to ponad godzinny pokaz najlepszych filmów podlaskich twórców. Impreza odbędzie się w Ratuszu w sobotę 21-go lutego o godzinie 20.00 WSTĘP WOLNY Więcej informacji: www.sef.org.pl/SEF/start/Wpisy/2009/1/28_Pokaz_Filmowe_Podlasie_Atakuje_w_bielskim_ratuszu.html Zaprasza Stowarzyszenie Edukacji Filmowej www.sef.org.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się