Dodaj do ulubionych

Proponuję zamknąć forum Bielsk Podlaski

28.09.17, 21:13

Inne fora gazeta.pl może też...
Co to za forum, gdzie nie ma żadnego info o budżecie obywatelskim, o czymkolwiek dziejącym się w mieście. Władza jakoś obywatelska nie jest, no bo też nie ma nic do powiedzenia, ani o nic nie zamierza pytać. Zatem proponuję .... zamykać wszystko jak leci xD.... po diabła takie forum do tego które zdechnęło... można by zrobić lepsze, niestety hakerzy i przypadkowy naród no to może być problem czasami co nie... Człowiek nie będzie wchodził tracił czas no bo to forum praktycznie nie istnieje... może dać w razie pozostawienia "zdechłe forum udające forum miasta Bielsk Podlaski"....
Władza też się z tym budżetem popisała obywatelskim... tak informują, żeby nikt nic nie wiedział, o wszystkim, jak nasz rząd co nie.... poinformować o paru istotnych sprawach przecież te przesyłki bezadresowe pocztowe są tanie jak barszcz... nic kasy na to nie ma? Władza jest kompletnie nieobywatelska, gdyby naród był trochę solidarny to by się odwołało i postawiło kogoś, komu zależy.... nie mówię o naszych radnych itp ale o całości jak ten kraj wygląda... wszędzie to samo jeden prezydent coś z kimś konsultuje a tak wszyscy partolą co się da i nikogo nie pytają.....
Teraz jest cywilizacja rozwinięte formy zarządzania, nie można jednego matoła po studiach zatrudnić, żeby powiedział, co i jak? Jak to się robi? Można przecież w parę gmin na takiego matoła się zrzucić tak.... czy nie. Widać wszędzie może być cywilizacja, ale w polsce to niekoniecznie.... brawo róbcie tak dalej. Miasto samo powinno po takich forach jak to spamować, że coś się w mieście dzieje... tak że słabo słabo jest, nie tylko forum zdechnięte.... grubsza sprawa co nie... Proponuję na ratusz dać zegar elektroniczny.... stary do muzeum xd albo rozebrać i postawić na dole do podpatrzenia konstrukcji xD... zamiast dzwonka mógłby pogodę przepowiadać co nie.... No lekko mnie wkurzyło kupiłem lokalną gazetę patrzę i widzę czego nie ma na tym forum xD.... Skandal.... tak to można jednym słowem streścić....
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Obserwuj wątek
    • miazmat1 Re: Proponuję zamknąć forum Bielsk Podlaski 29.09.17, 22:55
      święte słowa.Pamiętam jak Borowski kandydowal na radnego i wypisywał rożne rzeczy,czego to on nie zrobi .Jak bedzie trzeba wyciągnę i Przypomne.Teraz tylko nie mam pieniedzy i u nie nie g]dam rady.Bielsk to jakas prywtna firma.?Ciekaw jestem jak Danwood sprzedadza za chwile i czy bedzie do czego wracac??
    • korolog Re: Proponuję zamknąć forum Bielsk Podlaski 01.10.17, 20:07
      Ja zagłosowałem przez internet (fontanna i szachy). Potem korzystając z fajnej pogody coś mnie podkusiło wybrać się na mecz piłkarski (klub dostał dodatkowe wsparcie finansowe w kwocie 250 000 z budżetu miasta). Ochroniarze nie wpuścili mnie na stadion bo... miałem pestki. Nie zgodziłem się na wyrzucenie do kosza. W tym momencie jakoś tak poczułem się niezbyt obywatelem tego miasta. Wróciłem do domu.
    • hansgrubber Re: Proponuję zamknąć forum Bielsk Podlaski 04.10.17, 18:50
      Najłatwiej narzekać. :)
      • ckmi Re: Proponuję zamknąć forum Bielsk Podlaski 29.11.17, 17:48
        To co zaczynamy narzekać ?
        Najlepiej na władzę.
        Ja zacznę od tego że nie wiem na co narzekać bo nie widzę żadnego ruchu władzy.
        Chyba, ze te parkingi przy 3 Maja.
        Niektóre miasta zamykają centra miast. U nas przerabiają centrum na parking. Może to i dobrze.

Kiedyś kandydat na obecnego Burmistrza obiecywał nowoczesne zarządzanie miastem. Jest coś takiego ? Chyba tylka ta www. miasta.

A kałuże z szamba jak były tak dalej sa. Tam gdzie nie ma kanalizacji.

• szpila555 Re: Proponuję zamknąć forum Bielsk Podlaski 04.12.17, 12:29
          Dzisiaj można ponarzekać na pogodę i śliskie jezdnie z samego rana ;)
          • szpila555 Re: Proponuję zamknąć forum Bielsk Podlaski 04.04.18, 19:55
            A dzisiaj, że z rana było za chłodno a w południe za gorąco :)
            • szpila555 Re: Proponuję zamknąć forum Bielsk Podlaski 04.04.18, 20:20
              A tak na poważnie może jeszcze dodam parę spostrzeżeń:
              1. Od kilku dni zbite lustro na skrzyżowaniu ulic J. Słowackiego i Studziwodzkiej
              2. Od kilku miesięcy włącza się i wyłącza niesprawna lampa na słupie przy skręcie z ul. Studziwodzkiej do AFORU
              3. Od kilku lat zapchana kanalizacja deszczowa na ul. Chmielnej, co najmniej od roku wbite patyki w miejscu kratek po wschodniej stronie jezdni i nikomu to nie przeszkadza
              4. Od 10 lat zadołowania w jezdni po trasie kanałów na ul. Północnej które z roku na rok się powiększają, a radni i mieszkańcy zgłaszają :)
              5. Od ponad 100 lat na ulicy Sosnowej w Studziwodach brak twardej nawierzchni, za to 200metrów dalej będzie obwodnica miasta ;)
              6. CDN ...
              • szpila555 Re: Proponuję zamknąć forum Bielsk Podlaski 28.08.18, 22:13
                Do dzisiaj wykonane punkty 1, 2, a zapewne do wyborów nr 5 -część ulicy w kierunku wschodnim wykonana, jednak bez zjazdów, krawężników etc, goła nawierzchnia asfaltowa - ogłoszony przetarg na odcinek ul. Sosnowej w kierunku zachodnim.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka