podyplomowe

(4 wyniki)
  • Mam pytanie odnośnie studiów podyplomowych w zakresie ped.przedszkolnej (bądź z wczesnoszkolną). Jakie miasta i uczelnie polecacie, a jakie niekoniecznie. Wiecie może czy gdzieś się zaczynają jeszcze od tego semestru?(luty/marzec)
  • Witam serdecznie i proszę o radę:-) Studiuję psychologię, jestem teraz na piątym roku. Całe studia zajmuję się opieką nad dziećmi i właśnie doszłam do wniosku, że praca z dziećmi to jest właśnie to co chciałabym robić. W związku z tym mam pytanie co robić w tej sytuacji, czy muszę zaczynać od zera czyli studia pedagogiczne czy jest jakaś inna możliwość np. studium lub kursy? Studiowanie przez następne pięć lat trochę odstrasza... Czy można zacząć pracę już w trakcie studiów?
  • Pracuje przedszkolu jako pomoc wychowawcy, od września zaczynam studia podyplomowe z wychowania przedszkolnego i mam zaczać samodzielnie prowadzić grupe. Czy mogę byc już prawnym wychowacą grupy jeśli zaczynam studia i co za tym idzie zmiana umowy z nowym stanowiskiem pracy? Na czym polega przyblirzenie kwalifikacji i czy takie powinnam mieć, a jesli tak czy mogę miec od wrzesnia? Proszą o pomoc w odpowiedzi
  • Wlaśnie, jak w temacie, co to dla Was oznacza atrakcyjna pensja w przedszkolu - w mierę realistyczna, jak się to odnosi do stawek oferowanych w ogłoszeniach o bardzo dobrych zarobkach? Jakie jest Wasze zdanie na ten temat?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się