Forum Nauka i edukacja LOGOPEDIA
ZMIEŃ
      podyplomowe

podyplomowe

(10 wyników)
    • Witam Wybieram się na logopedię podyplomową, na APS-ie w Warszawie. Opinie słyszałam różne, może ktos z odwiedzających forum uczył się tam i może podzielić się własnymi opiniami na ten temat, mam jeszcze jedno pytanie, czy uczelnia spełnia wymagania umożliwiające otwarcie własnej działalności po skończonych studiach. Z góry dziękuje za odpowiedzi i Pozdrawiam Wszystkich!
    • Jaki kierunek studiów trzeba ukończyć, aby potem można było pójść na podyplomowe studia z logopedii? Obecnie studiuje dziennikarstwo i rozważam trzy możliwości? Czekam do magisterki i wtedy jeśli istnieje taka możliwość robię podyplomowe studia z logopedii. Jeśli nie to już teraz włączam sobie pokrewny kierunek, po którym będę mógł zrobić magisterskie, lub podyplomowe z logopedii. Lub też wybieram, ostatnią drogę będę się starał za rok o przyjęcia na normalnie pięcioletnie studia z logo...
    • Witam:) Obecnie jestem studentką IV roku pedagogiki i chcialabym się dowiedzieć , czy (jeśli tak, to gdzie?) istnieje możliwość podjęcia studiów podyplomowych-z logopedii przed ukończeniem moich magisterskich??Chodzi mi o to czy na studia podyplomowe z logopedii przyjmowane są wyłącznie osoby po dyplomie czy są uwzględiają wyjątki, takie jak ja- studenci z ostatnich lat studiów.Jeśli ktoś wie coś na ten temat to bardzo proszę o jakieś informacje. Pewno najlepiej zad...
    • Czy ktoś studiował na studiach podyplomowych w BB Wyższa Szkoła Administracji - LOGOPEDIA Z ELEMENTAMI NEUROLOGOPEDI???????????????????????? Czy warto? Kto tam wykłada?
    • Witajcie, czy ktos z Was robil podyplomowke na u wroclawskim. Powiedzcie mi czy jest tam ciezko i co ile odbywaja sie zjazdy
    • Drogie koleżanki! Skończyłam studia i to nie jakieś tam podyplomowe, tylko przez 5 lat studiowałam dziennie, tylko po to, żeby teraz być bezrobotną! Nie ma etatów, a jak są, to niestety, ale zajmowane są przez osoby znacznie gorzej wykształcone... .
    • Chcę iść na studia podyplomowe z logopedii na UKW w Bydgoszczy, sprawdzałam ilość godzin-395. Na UMK w Toruniu jest 600 godzin.Chciałam się zapytać czy ta różnica ma wpływ w szukaniu pracy? Zdaję sobie sprawę,że pewnie lepiej przygotują studia w Toruniu do późniejszej pracy, ale czy ilość godzin ma wpływ na to,że mam mniejsze możliwości w szukaniu pracy, że mam mniejsze uprawnienia? Z góry dziękuję za odpowiedź.
    • Mam możliwość wyboru miejsca studiów: Akademia Pedagogiczna (Instytut Filologii Polskiej) w Krakowie, Podyplomowe Studium Logopedyczne Uniwersytetu Wrocławskiego bądź Podyplomowe Studium Logopedii UMK w Toruniu. Przeglądając zamieszczone w internecie przedmioty, które mają być zrealizowane w ramach 4 semestrów studiów widać znaczną różnicę pomiędzy poszczególnymi ośrodkami.Różnice te dotyczą także ilości godzin zajęć teoretycznych i praktycznych (np. 100 godz. praktyk w Toruniu, a...
    • od pewnego czasu rozwazam pojscie na logopedie (podyplomowa), jednak wciaz sie waham. Prosze powiedzcie, jak to jest z praca? Czy ciezko logopedzie znalezc prace? gosia
    • Witam serdecznie! Czy na podyplomowe studia z logopedii trzeba mieć tytuł mgr czy można ubiegać się o przyjęcie po licencjacie(studia dzienne pedagogika UW)? Czy są studia mgr uzupełniające na kierunku logopedia? Bardzo proszę o odpowiedzi i wszelkie informacje na ten temat, może być na maila gazetowego,pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się