pomorskie

(9 wyników)
  • CZY W ŚWIECIU POWSTANIE GALERIA POMORSKA???PROSZE O SZYBKIE ODP.
  • "Czy w kręgielni sprzedaje się alkohol nieletnim? Właściciel stanowczo zaprzecza oskarżeniom" - Byłem świadkiem, jak dwie nastolatki prowadziły do WC kompletnie pijanego kolegę, który miał nie więcej jak 14 lat - donosi Czytelnik, który nie kryje, że nie po raz pierwszy widział gorszącą scenę w Bowling Planet. Czytelnik niezwykle obrazowo opisuje wydarzenia, których miał być świadkiem w świeckiej kręgielni, w minioną sobotę. - Wszedłem, a tam przy stolikach 14 i 16-latki popijają drinki...
  • tak mnie to właśnie zastanawia. Co ludzie czytają w tym mieście? W Toruniu to wiadomo - nowości, w Bydzi pół na pół - ekspres i pomorską, we włocławku - pomorską. A co się czyta w świeciu?
  • Nasze miasta są od siebie położone na rzut kamieniem, ale wogóle nie współpracujemy z sobą, a przynajmniej tego nie widać! Moze jednak czas zacząć współpracowac: miasto liczące prawie 50 tysiecy mieszkańców jest ciekawszą ofertą dla inwestorów itd. Piszcie co o tym sądzicie!!!!!!!!!!!!!!
  • www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20081219/INNEMIASTA12/461733346 W każdym Urzędzie w Świeciu tak jest !!! Nie masz znajomości to chociaż nie wiem jakie by się miał kwalifikacje ale nie ma się szans na dostanie posady!!!
  • mówią ze pan Bartniak ma najładniejsze pejsy w powiecie, co o tym myślicie? piszcie swoje opinie :))
  • Jestem oburzony zreszta sami przeczytajcie. www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article? AID=/20100123/GRUDZIADZ01/454037782
  • Czy orinentuje się ktoś co się dzisiaj stało pomiedzy Górnym Grucznem a Luszkowem na krajowej "piątce", jechałem tamtędy ok. 8.30 i widziałem tylko 2 radiowozy i but na asfalcie, mniemam, że jakieś potrącenie bo inaczej by gościu z butów nie wyskoczył. Jeżeli ktoś wie to niech udzieli informacji...
  • Czy uważacie, że w Świeciu zespoły rozpoczynające "karierę" muzyczną mają możliwość wykazania, się, posiadają możliwość grania np. na jam session? Czy są osoby starające się wypromować nowych artystów w Świeciu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się