pomorskie

(8 wyników)
  • [b]1 [/b]- www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20120203/INNEMIASTA03/906193211 W pierwszym zdaniu możemy przeczytać - [i]Lekarze odnotowują mniej [b]zachorować[/b] na grypę, [u]jej komplikacje[/u], a nawet przeziębienia.[/i] Zastanawiam się jak można zachorować na komplikacje grypy i w żaden sposób nie mogę sobie tego wyobrazić. Cieszę się, że wczoraj nie miałem kaca giganta, bo przedwczoraj piłem ... lemoniadę. [b]2[/b] - www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20120...
  • www.nowosci.com.pl/look/nowosci/article.tpl?IdLanguage=17&IdPublication=6&NrIssue=707&NrSection=1&NrArticle=89433 &IdTag=38 Tak twierdzi redaktorka,hm ...myślę że to efekt rządów nieudolnych marszałków z Torunia.
  • Nasze miasta są od siebie położone na rzut kamieniem, ale wogóle nie współpracujemy z sobą, a przynajmniej tego nie widać! Moze jednak czas zacząć współpracowac: miasto liczące prawie 50 tysiecy mieszkańców jest ciekawszą ofertą dla inwestorów itd. Piszcie co o tym sądzicie!!!!!!!!!!!!!!
  • Niedawno w pomorskiej był artykuł o jakimś wodospadzie w Wielkich Łunawach. Czy ktoś wie czy warto tam się wybrać na wycieczkę rowerową i jak znaleźć wodospad? kiedyś byłam tam nad strumykiem w takim wąwozie za kościołem wzdłuż drogi...ale to chyba nie ten wodospad...
  • www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090127/INNEMIASTA03/383688756 "Samorządowcy chełmińskiego starostwa mają problem z ideą samorządności. Jeśli zdolna młodzież chce się uczyć w Grubnie, bo tu osiąga świetne wyniki, to nie można decyzją administracyjną zakazywać im nauki! Tylko konkurencja między szkołami może podnieść poziom nauczania, a nie urzędnicze decyzje!" Święte słowa Panie Redaktorze!
  • Czy słyszał ktoś co działo się w komisji wyborczej w szkole specjalnej?
  • Hej, jestem z okolic Chełmna i bardzo lubie chodzic na mecze, obojetne czy to koszykówka czy siatkówka ;) niestety nie mam jak sie dowiedziec kiedy sie odbywaja, prosze o jakies informacje. Diekuje z góry . ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się