Forum eDziecko Ciąża i poród Niepłodność
ZMIEŃ
      posiew z pochwy

posiew z pochwy

(4 wyniki)
    • Zastanawiam się przede wszystkim jak dlugo nalezy to leczyć, czy 10 dni wystarczy? Inaczej wszystkie moje plany na dlugo się przesuną a przecież przygotowyję się do inseminacji.... preaparat bezpośredni: bardzo liczne nabłonki nieliczne paleczki kwasu mlekowego bardzo liczne ziarniaki g+ dość liczne pałeczki g- nieliczne drożdzaki - wegetatywne i inwazyjne pojedyncze leukocyty hodowle tlenowe: bardzo liczne streptococcus agalacitae bardzo liczne escherichia coli Wy...
    • witam Czy posiew z pochwy trzeba zrobic zaraz po @ przed badaniem ,Czy może byc zrobiony jeszcze przed @ .HSG będę miała zaraz po świętach ( w tym cyklu juz zapóżno) i niestety nie zdąże zrobic posiewu bo akurat będą święta. Pozdrawiam
    • dziewczyny proszę napiszcie jakie badania przed badaniem drożności jajowodów, ile mniej więcej kosztują i czy przez któreś(nie wiem ale może np cytologię) nie można wcześniej współżyć! Z góry wielkie dzięki za odpowiedzi
    • Hej.Dwa tyg. temu zrobilam badanie moczu.Wynik:liczne bakterie w moczu.Dostalam trabletki - furagin ktore musze brac przez 2 tyg. pozniej odczekac nastepne 2 tyg. i zrobic ponownie badanie. Czy liczne bakterie wlasnie w moczu mają jakiś wpływ na to, ze nie mogę zajsc w ciążę? Czy takie bakterie mogą znajdowac sie rowniez w pochwie..? Jest to temat zupełnie dla mnie obcy, nie orientuje sie czy stanowią jakąś blokadę, jak sie je leczy, czy długo to trwa.Jeżeli ktoraś z Was moglaby m...
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się