pryszcze

(4 wyniki)
  • witajcie, miesiąc temu odstawilam harmonet. twarz i szyję mam zasypaną pryszczami lub czymś podobnym. próbowałam żelów, toników, maseczek i nic nie pomogło. zależy mi, żeby szybko się tego pozbyć. proszę o radę!
  • chcialabym zaczac brac tabletki, glownie z powodu pryszczy (ktore zaczely mi sie jeszcze w ciazy i nie moge sie ich pozbyc) ale i tez jako metode antykoncepcji moze ktoras z Was wie jakie beda najlepsze??
  • Witam Panie:) od pół roku biore diane i zauwazyłam pewne niekorzystne zmiany. Mianowicie zaczęły pojawiać mi się pryszcze, co wcześniej nie miało miejsca i w dodatku często boli mnie brzuch (ból taki jak przed okresem)Martwi mnie to przyznam gdyż jestem podatna na tzw. schizy ciążowe i od razu przychodzą mi do głowy mysli, że skoro tabletki zmieniają nieco swoje działanie to...co o tym myślicie?czas na zmianę tabletek mimo że nie stosuję ich aż tak bardzo długo? pomóżcie :)
  • Dziewczyny poradźcie, które tabletki poprawiły Wam cerę? Lekarka przepisała mi Novynette, ale wcale nie poprawiły stanu skóry, więc poproszę ją o jakieś inne, napiszcie jakie Wam pomogły. Dzięki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się