pryszcze

(3 wyniki)
  • Witam Was wszystkie, Mam nadzieje że Swieta mineły w miłej rodzinnej atmosferze, że to wszystko bedzie miało wpływ na odsetek zaciążonych :) Jak zwykle mam do was pytanie: Czy wypryski świadczą że coś jest nie tak z hormonami???? zawsze z tego co pamietam miałam skłoność do tak zwanych pryszczy na buzi pojawiały sie tylko przed okresem, natomiast dosc czesto zauwazalam je także na plecach, ale nigdy mnie to nie niepokoiło, az do niedawna. Ostatnio zaczeły mi tak wyskakiwac syf...
  • PCO...(4)

Witam. Proszę o pomoc. Nie wiem, czy mam PCO. Mam 21 lat, dwa lata temu miałam straszny problem z cerą, potworny trądzik, który zniknął po 1,5 miesiąca kuracji skinorenem, duac-iem. Cerę przetłuszczającą się miałam od zawsze, pryszcze jak każda nastolatka, mało ich było, raz w mies coś wyskoczyło, poszłam do ginekologa, jakieś 3 lata temu, ponieważ zależało mi na antykoncepcji, ale ten spytał, czy chce zniwelować przetłuszczanie się włosów i buzi i przepisał DIANE35. Po odstawieniu jej ( pół...
  • Czy ja dobrze wyczytałam między wierszami na jakimś poście, że Kajtek będzie miał rodzeństwo???????? Gratuluję serdecznie! Czyżby to naturalna ciąża? Bo pamiętam, że miałaś jechać do Wołczyńskiego, ale wydaje mi sie, zę to jakoś tak niedawno miałaś pierwszą wizytę. W każdym razie gratuluje ci ogromnie!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się