Forum Zdrowie Homeopatia
ZMIEŃ
      pryszcze

pryszcze

(4 wyniki)
    • Mam twarzy ohydnego syfa ktory nie chce sie zagoic chociaz smaruje go wszytkim co mam w domu, benzacne, spirytus, masc nagietkowa. No i apre pomniejszych. Czy jest cos co moge wziasc na szybsze gojenie sie takich ran, rozdrapanych pryszczy (niestety raczki mnie swedza) ? Dodam, ze lecze sie u homeoparty i biore Pulsatille, Medrohinium i Thyreoidinium. Jesli tak to co, i kiedy? Swoje leki biore na czczo. Moze Arnika?
    • Już nie wiem co robić moja historia jest długa. Dodam tylko, że leczyłam się u homeopaty brałam PSORINOHEEL (około 5-6 miesięcy) i dostałam ogromnych bolących i swędzących pryszczy na brodzie. Zaczęłam brać na własną rękę HORMEEL i trochę mi to zeszło ale i tak się jeszcze robiły. Odstawiłam wszystko. Niestety problem nadal istnieje ropne krosy robią mi się na dekoldzie, plecach, brodzie i żuchwie oraz sporadycznie na czole. Teraz bez konsultacji z lekarzem (niestety zmarł, jak ju...
    • Jakis czas temu, juz dokladnie nie pamiętam (może miesiąc albo 2) kiedy mialam katar ropny i wziłam na niego sinuspax Lehninga, który w swoim składzie ma właśnie silicee i sie zaczeło... Jestem tak usiana pryszczami, że wyglądam jakbym miała 13 lat i co gorsza to wcale nie ustępuje. Sporo mam nawet na głowie we włosach są to duże guzgowate nacieki ropne, często nie tworzy się żaden wierzchołek, tylko treść siedzi dosyć głęboko i nie idzie tego wycisnąc ani nic się z tym nie zrobi,...
    • biore chyba 5 dzien ignatiua amara. pierwszy dzien pojawil sie ból głowy chwilowo mocniejszy niż zwykle (kłucie), a od dwoch dni zimne poty mnie oblewają, a dzis wyciekło mi coś z nosa szarozielonego(jedna dziurka - miałam wczesniej bole głowy jednostronne z cieknieciem ale przezroczystego czegos, nie zatoki a naczyniowe objawy. przed godziną miałam 35,9 a teraz mam 36,6 stopni (tarczyce mam w porzadku). Jak pisałam kiedyś, neurolog orzekł nerwicę (miałam MRI i multum innych badan...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się