przegroda

(5 wyników)
  • Witam, pierwszy raz pisze na forum i proszę o poradę. Otóż mam 31 lat. W zeszłym tygodniu wybrałam sie na zwykle badanie kontrolne do ginekologa. Lekarz w trakcie badania wykrył u mnie przegrode macicy, raczej całkowita. Przy tym zaznaczył iż jest to jego interpretacja i dobrze byłoby, gdybym skonsultowala to z innym doktorem. Był bardzo zdziwiony, ze żaden badający mnie wcześniej lekarz teraz tego nie zauważył. Moja pierwsza reakcja to szok i niedowierzanie. Następnego dnia pobieglam więc do...
  • witam, spodziewam się spotkania z negatywnym odbiorem. zaryzykuję mimo wszystko. za kilka miesięcy mam mieć zabieg związany z "majstrowaniem" przy przegrodzie nosowej. czy do zabiegu należy się pozbyć wszystkich "ozdobników" w ciele? posiadam dość nietypowe przekłucia, m.in w tragusie (ucho) i nad górną wargą. zapewne mój problem jest banalny wg forumowiczów. mimo wszystko.. żal mi rezygnować z kolczyków- kanały przekłuć tych miejsc potrafią bardzo zmniejszyć się w ciągu 1 dnia. czy k...
  • jestem w 8 tyg ciazy. wczoraj mialam bardzo dokladne badanie USG, ktore wykazalo prawdopodobienstwo niewielkiej przegrody w dnie macicy. ponadto mam tylozgiecie macicy. jak to moze wplynac na moja ciaze? czy jest jakies zagrozenie? co powinnam robic? BARDZO PROSZE O ODPOWIEDZ!!!!
  • Witam,bardzo proszę o pomoc. Cooznacza pojęcie podójna pochwa, czym to grozi jakie mogą być skutki, czy istnieje możliwośc leczenia? Lekarz powiedział aby się nieprzejmować, że wady wrodzone się zdarzają... czy ktoś ma rózwnież taką wadę, jak sobie z tym radzić
  • Mam problem, bo nie wiem czy mam prawidlowa zbudowana blone dziewizca.Zanic nie moge uzywac tamponow poniewaz nawet przy rozluznieniu sie one po prostu nie wchodza. Gdy probowalam wsadzic palec do pochwy wchodzi tylko na jakies 2 cm. Czy to prawidlowe?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się