Forum Sport Siatkówka
ZMIEŃ
      rosja

rosja

(59 wyników)
    • Bzdury wypisują. Kto chce dostać baty nawet w meczu towarzyskim? Nikt, a Ruscy z Polakami na pewno nie. Faktem jest że Serbowie mogli ich wymęczyć a my z Włochami nie daliśmy sobie szans na zmęczenie.
    • Panie redaktorku STEC ! Pańska obłuda czy raczej hipokryzja także zasługuje na medal... Najpierw psy wiesza na drużynie, a teraz znowu przesadza w drugą stronę !!! [b]Rosja pokonana! Jesteśmy kontynentalną potęgą[/b] A może ironia??? Powiedzmy sobie szczerze - kto jest kontynentalną potęgą zobaczymy za kilka godzin po meczu Włochy - Serbia... Oczywiście, należy się cieszyć z brązowego medalu - tym bardziej, że w pokonanym polu została Rosja!!! Uczciwie też przyznajmy, że trochę ...
    • Takiego meczu nie można obejrzeć w tv. WSTYD!! A finał bez polaków będą pokazywać?
    • Gratulacje Rosja! Gratulacje organizatorzy! Gratulacje Polacy. Piękny turniej.
    • Lozano jest świetny. Kadra na razie nie musi nawet zdobywać medalów, ale jak Argeńtynczyk popracuje z naszymi jeszcze pare lat to sukcesy przyjdą.
    • Wydaje mi się że jest to bardzo trudna grupa.Z Wenezuelą mieliśmy problemy podczas grupowych potyczek w Lidze Światowej w 2001 roku.Hiszpanie,pomimo iż wygrywamy z nimi od lat to także mogą być za rok silniejsi.Jako gospodarze napewno wzmocnią swój zespół.Rosja mówi sama za siebie.Zdobywca Ligi Światowej i Wicemistrz świata będzie należeć do najtrudniejszych przeciwników.
    • dla sfrustrowanych poczynaniami naszych siatkarzy :)) o 22.00 na polsat sporcie,
    • Dobrze, że wygrali. Ale bądźmy realistami - na wyjeździe nie mająABSOLUTNIE ŻADNYCH SZANS na podwójny triumf z wielkimi jak rosyjskie cerkwie gospodarzami. Najważniejsze, że wynik poszedł w świat - pierwsza porażka Rosji w rozgrywkach eliminacyjnych! I nie ważne, że grały rezerwy rezerw. Ale jakby grał skład piątkowy (a tak będzie w Moskwie) dostalibyśmy w d... Tak czy i naczej - ogrywać młodych (świetny Kadziewicz), wyleczyć kontuzjowanych i spokojnie Wspaniale przygotować się ...
    • sesja zmusiła mnie do zmiany planów i dlatego mam do sprzedania bilety na mecz z Rosją w katowickim Spodku. 2 bilety na 20/06 2 bilety na 21/06 kidd5@gazeta.pl
    • w tym składzie i z taką grą to sobie mogą jechać na grzyby ale nie na ME! Nie ma po prostu jakości w tej drużynie, Kurek to za mało, a jak on złapie słabszy dzień to nie ma reprezentacji... żałosne
    • Czemu Gosia Glinka chce się przenieść do Rosji? Chyba wie że nawet z nią rosyjskie kluby nie mają szansy na puchar LM! A co z naszą Dorotą Świeniewicz? Czy ona zostanie w Colussi?
    • Gratulacje :)). Rosjanie byli za bardzo pewni swego
    • Przykre Murzyn zrobił swoje - murzyn może odejść...
    • Cóż.... nie było co marzyć- zupełnie tak jak z naszymi piłkarzami- mieli jeszcze szanse i w ogóle i co? też 3:0. Dopóki w kadrze będą grały takie drewniaki jak Nowak i ludzie bez formy i ze słabą psychiką jak murek to takie będą efekty...
    • Drodzy moi, Jesli ktos bedzie mial inforamacje na temat biura podrozy ktore bedzie organizowalo wyjazd na ME w Rosji to niech da znac na forum. Ja na razie na zadna ciekawa oferte nie natrafilam. Bede ogromnie wdzieczna. Pozdrawiam, Monika
    • Czy ktos wie i moze pdrzucic link do strony na ktorej mozna bedzie obejrzec mecz? Dzieki z gory.
    • Hej Wisła gol, lalalalalalalalalalalala...
    • Czy Ania Barańska miała stringi? Nie mogłem się skupić na meczu, może ktoś wie?
    • wygraliśmy z Rosją !!!!!!!!
    • GRAAATUULLAACJJE !!! JESTEŚCI ZAJEFAJNE

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna