Forum Turystyka Europa Wschód Europy
ZMIEŃ
      samolotem

samolotem

(15 wyników)
    • Mama zamiar wybrac sie w lipcu na Krym. Ponoc z Lwowa mozna leciec do Symferopola samolotem. Czy macie jakies doswiadczenia zwiazane z ukrainskimi liniami lotniczymi? Bede wdzieczny za kazde info.
    • Witam, chciałbym zapytać, czy ktoś z szanownych forumowiczów rezerwował kiedyś bilet w jednej z rosyjskich aerokampanii bilety? Myślę tu o Transaero lub Syberian Airlines. Obawiam się trochę o kartę kredytową - czy takie transakcje są bezpieczne i pewne. Proszę o informacje Marcin
    • czy macie jakies info o takim polaczeniu? jaki koszt?
    • macie jakiś pomysł? jak szukać czarterów?
    • Jeżeli na tych terenach nic się niepokojącego nie wydarzy, chciałabym wybrac się do tych krajów latem. Dopiero przymierzam się do tego tematu więc pytania są proste: -Czy lepiej lecieć do Tbilisi, zwiedzić Gruzję, zrobić wypad do Armenii i wracać znów z Tbilisi, czy do Erewania i analogicznie? -Czy to prawda, że w Gruzji zdarza się malaria? -Czy jest ktoś, kto jechał tam własnym samochodem (promem z Odessy)?
    • Jestem w Azerbajdzanie, jesli ktos ma pytania na temat turystyki w tym kraju, to chetnie pomoge.
    • Czy ktos ma namiary biura sprzedajacego bilety czarterowe do Bulgarii. Jakie ceny? Z gory dziekuje!
    • pytanko do doświadczonych- jak w temacie, zastanawiam sie ile trwa podróz pociagiem (z zachodniej Polski)i ile kosztuje w porównaiu z samolotem (w jedną stronę)? zanim posprawdzam chciałbym posłuchać Waszych rad:) Z GÓRY DZIEKI
    • zastanawiam się nad spędzeniem 1-2 tyg.w Bułgarii.Jedziemy we dwoje pierwszy raz nie w grupie i mam pewne obawy.Jesli ktoś może mi pomóc w podjeciu decyzji to prosze o pomoc.Wiem już że raczej polecę samolotem z Wrocławia ale może ktoś ma inną ciekawą propozycję?Z góry dziękuję!!
    • Kto wie jak sie tam najlepiej dostać?
    • Poszukuje informacji o polaczeniu promowym Sewastopol-Gruzja,moze ktos z was zaliczyl ta trase?prosze o kontakt.
    • Wypadło mi, że mam urlop od 20.07. Boję się w tym czasie jechać z rodziną do Grecji, Turcji czy Hiszpanii bo boję się, że się ugotujemy. Wymyśliłam Bułgarię (?). Bywałam tam w latach mojej młodości, nawet pracowałam w lipcu przy wykopaliskach archeologicznych i jakoś przeżyłam. Chciałabym znaleźć ośrodek z jakimiś fajnymi basenami lub w pobliżu parku wodnego (moje dzieci lat 5 i 8 preferują ten sposób spędzania wakacji), dojazd może być własny lub samolotem. e.
    • Byłem w zeszłym roku w Bułgarii w miejscowości Obzor. Jechaliśmy tam ze znajomymi samochodami. Miejscowość piękna wakacje wspaniałe jednak sama droga tam i z powrotem to droga przez mękę. Mamy zamiar w tym roku udać się na wypoczynek w to samo miejsce jednak już nie samochodem. Poradźcie proszę jak najlepiej tam dotrzeć. Najlepiej samolotem. Tylko nie wiem skąd jest najtaniej, bo z Warszawy jest dość drogo (800 zł). Wiem, że są jakieś czartery z Ostrawy czy jakoś tak. Czy wiecie c...
    • Wybieram sie w lipcu do Bulgarii (hotel Spartak ), z biurem podrozy Skarpa, prosze szanownych panstwa o jakiekolwiek informacje na temat miast, hotelu i biura podrozy... zgory dziekuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się