Forum Turystyka Europa Bułgaria
ZMIEŃ
      samolotem

samolotem

(64 wyniki)
    • Witam! planuje jechac z last minute na wakacje wybor z przyczyn finansowych padl na Bułgarie. Mam 4 latka i własnie 1,5 roczniaka i zastanawiam sie czy dam z tym maluszkiem sobie rade jesi chodzi o same czynności na lotniskach (odprawy itd) później podroz a poźniej znów odprawy, podroż jeszcze autokarem do hotelu. MOze macie juz doświadczenia w podrożach z takim maluszkiem i napiszecie mi cos co mnie w 100% przekona na na taka wyprawe.
    • Naszukałem się przed wylotem bardzo, aby zdobyć trochę informacji dla tych co nigdy nie latali. Krok po kroku co warto wiedzieć z własnego doświadczenia. 1. Pamiętaj o wysmarkaniu nosa ;) W innym przypadku rozsadzi Ci uszy :)Jeżeli masz katar to przed wyjazdem kupić dobre krople do nosa. 2. Obowiązkowo guma do żucia przy starcie i lądowaniu. Pomaga zwalczyć skutki ciśnienia. Może być cukierek. 3. W samolocie na początku panie sprzedają napoje za pieniądze. Za 10 minut wchodzą z tymi sa...
    • Czy lecial ktos moze z Panstwa z Krakowa do Burgas i ile sie leci? I czy poleca ktos hotel w okolicach sw. wlas Paradise Beach?
    • Pytanie j.w. Jak to jest z napojami? ile można wnieść?
    • pytanie do mam: zabierałyście jedzenie do samolotu ( bagaż podręczny ), jeżeli tak to co konkretnie, czy mogę zabrać łyżeczkę? dziecko w wieku 4 lata
    • czym lepiej?
    • Wybieramy się we wrześniu w okolice Warny z dwójką małych dzieci. Znalazłam na Wizzair niedrogie przeloty, ale do Burgas, do Warny Wizzair nie lata, a z innych lotów, albo za drogo, albo nie w tym terminie. Mam pytanie czy ktoś się orientuje jak długo i czym jedzie się z Burgas do Warny i czy z małymi dziećmi to nie będzie uciążliwe, czy nie lepiej jechać samochodem i znaleźć gdzieś nocleg w Rumunii.
    • Witam[b][/b] Razem ze znajomymi (4osoby) chcemy lecieć do bułgari od 28.08 samolotem bedac na miejscu około godziny 11 w bulgari problem jest taki że znajomi (świeżaki tak jak i ja nie bedacy nigdy w bułgari) chca tam szukać kwater do wynajcia? Przylot do burgas myśleliśmy nad złotymi piaskami ( dotracie taxi na miejce, ewntualnie autobus) i szukanie tam miejsca noclegu? Nie wiem czy to dobry pomysł? Ja sie troche obawiam na taka podróż w ciemno. Napiszcie mi prosze czy jest prob...
    • Witam mam zarezerwowane wczasy nad polskim morzem na 2 tygodnie ale w obawie przed brakiem pogody zdecydowałam się na spędzenie 2 tygodni w Bułgarii.Do dyspozycji mam 5000zł czy za tę cenę mam szansę miło spędzić urlop.Chcemy lecieć samolotem ,co polecacie .Walfastar za tydzien samolotem od 13 lipca cena 1500zł od osoby(samośniadanie)dla mnie to kosmiczna cena szczególnie gdy porównam z cenami w Turcji.Czy Bułgaria naprawde jest taka droga?Czekam na Wasze opinie,pozdrawiam Aneta
    • Tak się zastanawiam jak większość z Was wytrzymuje podróż autokarem do Bułgarii , przecież to jest dramat tyle godzin w autokarze .....
    • Witam wszystkich, w tym roku pierwszy raz lecę samolotem do Bułgarii z dwójką dzieci. W związku z tym mam pytanie (do doświadczonych oblatywaczy) odnośnie przewozu leków, czy można ( bo mam sprzeczne informacje). Nastraszono mnie że nie wolno żadnych itd. Drugie pytanie odnośnie mojego mauża, który jest po kilku operacjach połamanej nogi, w której ma wstawione pręty. Czy potrzebujemy jakiś papier odnośnie tego faktu. I tu tez mam różne, sprzeczne informacje. Z góry dziękuję i p...
    • Witam, czy ktoś z was leciał może do bułgarii "w ciemno"? Chodzi mi o to, że chcę kupić bilety z Wwy do Bourgas, wylądować tam o sensownej porze, przetransferować się (autobus/taxi) do Rawdy i szukać zakwaterowania na własną rękę. Myślicie, że hardkor?
    • W zeszłym tygodniu wróciłam z Bułgarii, jechaliśmy samochodem ok 21 godz. dwóch kierowców, krótkie przerwy. Zastanawiamy się nad tym, by przyszłym roku lecieć samolotem. Za ile najtaniej da się polecieć i kiedy bukować bilety? Jesteśmy czteroosobową rodziną i wiem, że będzie drożej. Napiszcie ile od osoby płaciliście i skąd lecieliście.
    • Witam! Wybieramy sie z dziecmi (2 i 4 lata) na urlop. Na poczatku mialo byc biuro podrozy, hotel, wyzywienie, samolot - wygodnie, szybki dojazd. Ale gdy czytam opinie o "gotowych" wczasach, potrafia trafic sie bardzo mieszane opinie. Nawet w przypadku hoteli z wieksza iloscia gwiazdek. A wtopic przy wiekszych pieniadzach troche smutno... Sklaniamy sie zatem ku wynajeciu apartamentu w Bulgarii. Oferta wydaje sie pokazna, ceny rewelacyjne (taniej niz w Swinoujsciu). Wyzywienie kupie s...
    • Witam wybieramy sie w połowie sierpnia do Bułgarii. Z jakiego biura nbajlepiej skorzystać? Z powodu naszej 1,5 rocznej córki decydujemy sie na podróż samolotem ( WRO,Kat lub POZ).Które miejscowości a może i ośrodki są najbardziej sprzyjające dla rodzin z dziećmi? z góry dziekuje za odp.
    • kiedy mozna kupic najtansze bilety na samolot do BG i jakie linie polecacie?
    • Wybieramy się na wczasy do apartamentów i chcemy lecieć samolotem z K-c lub Krakowa. Prosimy o info czy warto kupować teraz bilety czy może jednak dopiero koło maja, czerwca. Kto miał doswiadczenie w tym temacie to proszę o info. Zdziwilo nas że w przeciągu paru dni przeloty w środku tygodnia zrównały się z cenami weekendowych lotów (były wcześniej tańsze). Czy to już będzie taka tendencja wzrostu cen?
    • Planuję we wrześniu wybrać się do Bułgarii do SB. Czy ktoś mógłby mi poradzić jak najtaniej dotrzeć samolotem do Burgas? Jakie linie wybrać? Może z jakąś przesiadką? Sprawdzałam w Wizz air, ale ok. 600 zł to dla mnie trochę za drogo. Proszę o rady.
    • Chciałabym poleciec do Słonecznego Brzegu samolotem, najlepiej z Poznania, ale nie na tydzień ani na dwa tylko na 10 czy 9 dni, ale z tego co widzę ciężko trafić na takie oferty co jest dziwne bo ogólnie ofert wczasów w Bułgarii jest mnóstwo... Tydzień to dla mnie troche za mało a dwa tygodnie za dużo... Na 10 dni można jechać autokarem. Czy ktoś może mi pomóc znaleźć interesującą mnie ofertę?
    • mam wczasy na Złotych Piaskach i startuje z poznania ktoś mi może łaskawie napisać gdzie ląduja samoloty a Burgas czy Varnie????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się