Forum Turystyka Europa Wyspy Kanaryjskie
ZMIEŃ
      samolotem

samolotem

(33 wyniki)
    • Może głupie pytanie ale lecę po raz pierwszy - czy mogę wziąść dla dzieci do samolotu w bagażu podręcznym batoniki , paluszki i po jednej "domowej" kanapce. Koleżanka mówiła mi że "samolotowe" jedzenie zakupione jest niezbyt smaczne i jej dzieci nie chciały jeść .... To że picie muszę kupić już po odprawie to wiem ale jak wygląda sytuacja z jedzeniem na czas trwania podróży, transferu??
    • Witam Czy w samolocie można sporzywać alkohol kupiony w strefie bezcłowej ? jeśli tak to ile możma zabrac ?:) Nie chodzi mi o nawalenie się i rozrabianie w samolocie jak niektórzy nasi rodacy potrafią ale chciałbym wypić sobie drinka bo o ile bardzo lubie latać to jednak czuje zawsze niepokój a czasem lekki strach i chciałbym się troszkę rozluźnić ;) w samolocie raczej jest drogo..
    • Czy jest posiłek w samolocie na Teneryfe
    • Witajcie czy ktos moze wie o ktorej leci samolot TUI na Gran Canarie i jakie to linie lotnicze? Dzieki za Info i pozdrawiam
    • Witam, wpisałam w wyszukiwarkę hasło "kanapki" ale niczego, co by mnie zadowoliło nie znalazłam. A chodzi mi o konkretną odpowiedź na pytanie: Czy na pokład samolotu do Teneryfy mogę wziąć kanapki zrobione przeze mnie w domu? Czy też mi je zabiorą na odprawie? Dzięki za pomoce Magda
    • Niedługo wybieram się z dzieckiem (5Lat) na wakacje samolotem. Czy sa jakieś wypróbowane sposoby na zminimalizowanie bólu??
    • Witam, chciałabym pojechać z córką w styczniu (ferie zimowe w szkole) doczytałam na forum, że ten termin jest ok ale mam pytanie czy Wy latacie może na wyspy indywidualnie. Nie ma chyba bezpośrednich połączeń z Polski ale może znacie jakieś strony gdzie możnaby wyszukać połączeń.Wylot z Warszawy. Nie byłam jeszcze nigdy na wycieczce zorganizowanej i jakoś mnie odstraszają transfery do hoteli, koczowanie na lotniskach. Sama nie wiem, może jednak na wyspy lepiej jest jechać z biu...
    • Wszedzie pisze ze ok 5 h. Ale ile naprawde 4,5 czy prawie 6. Z gory dzieki
    • Chodzi o przebytą drogę samolotu, lotnisko końcowe południowa Teneryfa. Pytam z ciekawości
    • WITAM. WCZORAJ PRZYLECIALAM Z WYSP KANARYJSKICH HOTEL MONICA BEACH. HOTEL JAK DLA MNIE NIENAJLEPSZY. MOWIA, ZE W AFRYCE SANDARD GWIADEK JEST ZAWYZONY, A JA TWIERDZE ZE NIE, ZE W TYM HOTELU JEST ZAWYZONY. PELNO STARYCH NIEMCOW, LATAJACYCH NA GOLASA PO PLAZY. NACZYNIA, FAKT BRUDNE. TALERZ TRZEBA OGLADNAC Z KAZDEJ STRONY ZANIM GO SIE WEZMIE. ANIMACJE, SMIECH NA SALI. O 23, PO ZAKONCZENIU ANIMACJI WSZYSCY ZNIKAJA DO POKOJI. ZYCIA NA MIESCIE WOGOLE NIE MA WIECZORAMI. O ILE MOZNA TO NAZWAC MI...
    • czy ktos moze podzielic sie wrazeniami z ostatnich tygodni - chodzi o loty na kanary liniami smart wings. wiem, ze to tanie linie, wiec nie spodziewam sie luksusow, ale moze jest cos, o czym warto wiedziec przed wylotem.
    • Witajcie, wykupiłam wakacje na Gran Canarii z niemieckiej oferty TUI, mam wylot z Lipska liniami lotniczymi Air Berlin. Czy ktoś z Was szanowni forumowicze korzystał już z tych linii i mógłby podzielić się swoimi wrażeniami z lotu? Jak wygląda sytuacja z rezerwacją miejsc w samolocie. Słyszałam, że niemieccy turyści mogą sobie wcześniej zaklepać miejsca na pokładzie i pozostali pasażerowie nie mają już w czym wybierać. Lecę z dzieckiem i trochę boję się, że mogą nas nieźle poro...
    • czy ktoś był z takim małym dzieckiem mój syn będzie miał 7 miesięcy, czy jest sens jechać z takim małym dzieckiem. jak długo trwa lot samolotem na Gran Canaria z W-wy, czy jest możliwość kupienia tam pampersów lub zupek. Bardzo proszę o radę
    • wszyscy narzekaja a nikt nie był zadowolony wyjezdzajac z biurem podróży Itaka i samolotem Prima Ch.?
    • 8 lipca lece z cala rodzina na fuerteventure. przyznam, ze sie troche boje leciec PRIMA CHARTER po tych wszystkich negatywnych opiniach. czy ktos jest zadowolony? naprawde latanie PRIMA CHARTER jest takie straszne? bo z tego co piszecie, to wsiadanie do tego samolotu jest conajmniej ryzykowne ...
    • Chodzi mi o wyloty i odloty. I chodzi mi o konkretne przypadki (nie zasłyszane itp) jakie mieliście Państwo z tego biura na i z GC.
    • Czy ktos lecial liniami Prima Charter (dawny fisher) z biurem Itaka - prosze o opinie. marcin
    • zaczeło sie od zmiany godziny wylotu z 8.10 na 18.10.Trzy dni przed wylotem bióro poinformowało nas o zmiania - no coż zdarza sie widocznie tak miło być .Szczęśliwi i pełni optymizmu stawi;ismy się na lotnisku okecoe o godzinie 16.Przeszlismy kontrole paszportowa,zdalismy bagaże i znaleźlismy sie w pomieszczeniech gdzie zwykle oczekuje sie na wylot.no i tutaj pierwsza niespodzianka.Dyzurny lotu podaje ze samolot na Lanzarotte opóźniopny jest o pół godziny i prosza nas abysmy cierp...
    • Wróciłem 7 lipca z wycieczki "Dwie wyspy" Lanzarote i Fuerteventura. Dawny Fisher Air ma trzy samoloty w tym trzy zepsute. Jak leciałem to przesuneli wylot najpier o 10 godzin, apotem jescze o 15 godzin. Wrócliłem też spóźnionym kursem, na szczęście w całości. W niedzielę jak mi doniesiono sms z Fuerteventury miała do W-wy wracać kolejna grupa i też porażka, do południa 16.07.2007r jeszcze siedzieli w hotelu na walizkach. Oczywiście kosztem nastepnej grupy, która nie wyleciała w termini...
    • Jesli ktoś był lub coś wie na temat hotelu, samego miejsca i biura Itak to proszę o kilka informacji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się