samolotem

(44 wyniki)
  • Czy przy składzie dwie dorosłe osoby plus jedno dziecko ma to w ogóle sens? Jakie są szanse na znalezienie lotu tam i z powrotem w cenie, która nie przekroczy kosztów podróży samochodem? Troszkę poszukałam i wydaje mi się, że żadne ale spytac nie zaszkodzi :) Dodam, że jestem ze Śląska, więc koszty podróży przez całą Polskę mnie nie dotyczą.
  • Interesują mnie oferty na sezon 2010 do Chorwacji z przelotem samolotem z Katowic lub Krakowa. Jeżeli ktoś ma ciekawe propozycje będę wdzięczny.
  • Czy jest taka możliwość? Wyszukiwarka na forum znajduje informacje o locie 2-3h, natomiast szukając na stronach z liniami lotniczymi dostaje połaczenia 12-22h.... moze ktoś poratuje jak i gdzie szuakć tych "krótkich" lotów? (interesuje mnie wyjazd czerwiec/lipiec)
  • Ktore z biur organizuja pobyt w Chorwacji z przelotem samolotem? Ewentualnie czy jakies linie lotnicze beda lataly latem do Splitu lub Dubrownika?
  • cześć, chciałabym się Was poradzić... Chcemy się wybrać do Chorwacji na tzw. wczasy. I tak się zastanawiam czy lepiej jechać własnym samochodem czy lecieć samolotem. Chodzi nam o to żeby sobie trochę zwiedzić, a za bardzo nie wiem jak by to wyglądało, gdzybyśmy polecieli samolotem : wynajem samochodu albo wycieczki fakultatywne itp ? Nie wiem jak to z dzieckiem wygląda, bo wycieczki zorganizowane są własnie zorganizowane tzn. umówiona godzina, brak swobody itp, a z dzieckiem to różnie ...
  • W tym roku chciałabym pojechać do Chorwacji ale nie wiem jeszcze czym - pociagiem czy samolotem? Czy ktoś się orientuje jak najszybciej dojechać pociągiem? No i oczywiście najtaniej? Myślałam żeby najpierw pojechać do Wiednia albo np Budapesztu i tam dopiero kupić bilet do Chorwacji. Czy tak byłoby taniej? A może nie ma to sensu i lepiej po prostu samolotem?
  • Chciałabym pojechać do Chorwacji ale nie mam za dużo czasu wiec byłaby to podróż samolotem- z jakim biurem polecacie?
  • Witam, zamierzamy leciec do Chorwacji samolotem do Dubrovnika i tam na miejscu szukac kwatery, dlatego moje pytanie jest takie jak jest ze znalezieniem jakegos noclegu ? i jakie sa ceny ?
  • Czy może ktoś z was się ortientuje czy jakieś biuro podróży lub tanie linie lotnicze organizują przeloty z Polski do Chorwacji samolotem? Autokar odpada - bo już raz taką podróż przeżyłem i nie mam ochoty na powtórkę, samochód dosyć wiekowy, bez klimatyzacji więc wolę nie ryzykować, natomiast chętnie poleciałbym z rodziną samolotem, podobno Centralwings lata do Zadaru czy Splitu ze Słowacji, ale czy z Polski też???
  • Chciałbym na weekend majowy polecieć samolotem do Dubrownika. Jak to zrobić? Czy jakieś tanie linie latają tak wcześnie? W Dubrownikuszukam dobrego pensjonatu z widokiem na morze. Pomóżcie:)
  • macie jakies pomysły? rejsowych samolotów brak, chartery? Z jakim biurem??
  • Samolotem do Splitu: Trogir znajduje się w centrum Dalmacji, na wschodnim wybrzeżu Adriatyku. Sercem Trogiru jest mała wysepka r. pomiędzy łagodne wzgórza na kontynencie i na wybrzeżu wyspy Ciovo. Małe miasto 12000 mieszkańców jest centrum Trogiru mikro - regionu, który obejmuje około 250km2 Odległość od lotniska 6 km Wyspa Ciovo Link: www.norwegian.no/fly/lavpris/?D_City=WAW&A_City=SPU&D_Day=01&D_Month=201006&R_Day=01&R_Month=201006 &AgreementCodeFK=-1&CurrencyCode=NOK&rnd=5845...
  • Witam, prosze o pomoc. Otoz wybieram sie w 2 osoby samolotem do Chorwacji w sierpniu. Ladujemy w Splicie i co dalej? Jaka wybrac miejscowosc wzglednie niedaleko, zeby: 1. bez problemow dojechac tam z lotniska ze Splitu (no i czym - sa jakies autobusy?) no i wrocic tam tez. 2. wybrac mejscowosc najlepiej piekna, nie za duza, bez wielkich tlumow i ciaglych dyskotek z ladna plaza a do tego z dobrym polaczeniem komunikacyjnym - chcialabym zobaczyc Kornati, wodospady Krka, pojechac do Spli...
  • Odsprzedam 2 bilety lotnicze , wylot Waw-Kra-Dubrovnik 02/09 , powrót do Krakowa 12/09. tel. 0608104869 0227557162
  • Witam czy ktoś z Was orientuje się może, czy jest jakieś biuro które organizuje wycieczki do Choracji ale z prezlotem ? Chodzi mi dokładnie o ofertę 7+7 tj. zwiedzanie i wypoczynek. I ew. w jakim okresie najlepiej się tam wybrać ? z góry dziękuję za info
  • Witam serdecznie! Mam zamiar wybrać się z 5 letnią córeczką do Chorwacji samolotem ale interesują mnie apartamenty bez wyżywienia.Bardzo proszę o namiary na biura podróży które mają takie oferty.Z góry dziękuję i serdecznie pozdrawiam!
  • Chorwacja w przyszłym roku SAMOLOTEM. Poradźcie coś proszę, jakaś fajna miejscowość i hotel w przystępnej cenie. Z jakiego biura?
  • Jak mozna sie dostac samolotem z Warszawy lub Krakowa do Chorwacji (najlepiej do Splitu czy Zadaru, cos na wybrzezu)? Chodzi o sam poczatek sierpnia. Jakimi liniami? Jak to wyglada cenowo? Ale nie z wycieczka.
  • Jakie biura mające w swojej ofercie Chorwację samolotem możecie polecić? Myślałam o tanich liniach, bilet obecnie na Ipoł. wrzęsnia dl 2 osób kosztuje ok. 1400zł. Sądzę, że korzystając z usług biura (przelot+pobyt) można zapłacić mniej. Z góry dziękuję za rady

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się