Forum Turystyka Świat Egipt
ZMIEŃ
      samolotem

samolotem

(13 wyniki)
    • Witam, Czy ktoś z forumowiczów (szanownych :) był na wycieczce z Sharm do Kairu samolotem? Wszystkie opisy jakie widzę na forum dotyczą wariantów autokarowych. Interesuje mnie jak przebiega podróż, czy samolot nie wzbudza podejrzeń itp. Zastanawiam się też z czego wynikają duże różnice w cenach takich wycieczek - sprawdziłem oferty lokalnych biur i przy takim samym programie wycieczki cena waha się między 170$ a 270$.
    • Witam, pytanie jak wyżej, tzn. czy nadal obowiązują ograniczenia dotyczące ilości płynów wnoszonych na pokład samolotu - chodzi mi głownie o np. soczki dla niemowlaka, zupkę do podgrzania w samolocie etc. Będę wdzięczna za konkrety :) Pozdrowienia
    • Czy można wziąć do samolotu słoiczki dla niemowląt (125 g) i jogurty dla niemowląt (100 ml), a także picie w butelce?
    • Upewnic sie chce - czy nadal wylatujac z Egiptu na ichnich lotniskach mozna wnosic ze soba wode do samolotu? Wode otwarta, kupiona na zewnatrz, nie na wolnoclowce trzymaną w bagazu podrecznym. Wiem ze na pewno tak bylo w Hurgadzie - czy jest nadal? No i jak z innymi lotniskami?
    • Witam Mam pytanko,był ktoś z e-papierosem w Egipcie?Są kłopoty na bramkach?Jak ma się prawo do e-papierosa?
    • Witam. Wkrótce wybieram się z dzieckiem do Egiptu. Dziecko ma ponad półtorej roku. Muszę na wyjazd kupić spacerówkę, bo do tej pory używałam spacerówki od głębokiego wózka i jest za duża. Pytanie: Czy wózek musi składać się w parasolkę czy też może być taki z jedną rączką składany na płasko? Chodzi mi o dojście z wózkiem do samolotu a nie oddanie wózka z bagażem głównym. Macie w tej materii jakieś doświadczenia? Pozdrawiam, gaattaa
    • Witajcie:) Leciał ktos tymi liniami do Egiptu lub gdziekolwiek? Jestem zdziwiona bo to polskie linie czarterowe, a bylam przekonana ze znowu polecimy arabskimi liniami. Opinie maja mało pochlebne...;/Moze ktos sie wypowie?
    • Czy ktoś miał okazję lecieć tymi właśnie liniami? Ponoć Bingo Airlines zamiast latać swoim "uśmiechniętym" samolotem to ludzi z Wrocławia transportuje starym samolotem Alba Star. Czy ktoś się już z tym spotkał??
    • Czy ktoś ostatnio leciał z Was tymi liniami ? Czy samoloty są w miarę nowe i jaka jest obsługa ? Panicznie boje się latać samolotem i wolę wiedzieć wcześniej co mnie czeka :-) Pozdrawiam
    • Jeżeli możecie to sobie darujcie wycieczkę z tym biurem podróży - prawie 27 godzinne oczekiwanie na wylot z Warszawy. Robienie ludzi w konia na lotnisku itp. O tym locie z dnia 07.05.2011r niedługo bedzię głośno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ---------------------------------- Nurek, ...... i tak dalej. ;) Wcześniej nick :junkers
    • odleciał punktualnie a @!@#@#$# Memphis ma 2 godziny spóźnienia, a na dodatek w drodze do Marsy międzyladowanie w Tabie. Kurna. Na razie kibluję na Okeciu i jestem ciekawa co dalej.
    • Czy ktoś leciał ze Small Planet? Mają jakiś darmowy posiłek czy tylko płatne z karty? Na ich stronie doczytałem się, że serwują tylko powitalny napój... pewnie usypiający ;)))
    • Proszę o szybkie info jakie są limity bagażu w liniach egipskich. WYlot już w środę a tu sie okazuje że całą masa rzeczy do zabrania ;-)). Znajomy który nurkuje mówił ze polacy wypuszczą ale "beżowi" nie chcą wpuścić z nadbagażem i kasują po 1 euro za 1 kg nadbagażu ! Czy to prawda ? Help !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się