siechnice

(6 wyników)
  • Witam serdecznie. W TV przeczytałem, że na szlaku kolejowym między Czernicą a Siechnicami został rozmyty nasyp kolejowy. Sytuacja taka, co jest łatwe do przewidzenia, spowoduje znaczne utrudnienia w dojeździe wielu mieszkańców JL i okolic do pracy, szkół i urzędów. Naprawienie uszkodzeń może potrwać wiele tygodni. Ciekawe, czy będzie wprowadzona autobusowa komunikacja zastępcza lub, czy będzie objazd pociągami osobowymi do Wrocławia przez Swojczyce? Jak będziecie mieli jakieś inf...
  • Chciałabym poruszyć następujący temat, od pół roku mieszkam w Jelczu i dojeżdżam do pracy do Wrocławia i oczywiście problem - dojazdy pociągiem, albo busem:( Może ma ktoś już jakieś doświdaczenia w takich sprawie to niech się podzieli, tak sobie myślę że w jedności siła i wszyscy powinniśmy zjednoczyć siły i zacząć działać, w zasadzie to myślę że to kwestia raptem trzech pociągów przed 9 z Jelcza do Wrocławia i dwa powrotne po 16 i po 18, nie wiem kto ustala te rozkłady ale napew...
  • Co sądzicie o szynobusach z Wrocławia do Jelcza-Laskowic przez Sołtysowice zamiast Brochów, Czernicę? Fajnie by było gdyby ten pomysł wszedł w życie. Jeździło by się zdecydowanie szybciej, wygodniej i może taniej. www.tuwroclaw.com/wiadomosci,nowe-szynobusy-marszalka-pojada-do-lesnicy,wia5-3266-6891.html
  • Witam, Dziś wydażył się wypadek na trasie kolejowej Wrocław - Jelcz-Laskowice: wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,7329972,Lesniczy_wjechal_autem_pod_pociag___zginal_na_miejscu.html Podobno działa komunikacja zastępcza, ale do kiedy nie wiadomo. Pozdrawiam
  • Takie połaczenie przwiduje PKP we Wrocku w zwiazku z wymianą i modernizacja torowiska od Czernicy
  • Na stacji Czernica dzisiejszej nocy wykoleił się pociąg towarowy. Ruch pociągów jest wstrzymany. Uruchomiono zastępczą komunikację autobusową. Niestety nie ma możliwości puścić pociągów przez Wrocław Swojczyce bo jest tam remontowany jeden z mostów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna