srebro

(9 wyników)
  • Słyszałam wiele dobrego o tym "złotym środku" ,a jakie są wasze opinie???
  • srebro(6)

Od jakiegoś czasu bardzo czarnieje biżuteria srebrna którą noszę na sobie. Stało to sie z dnia na dzien. Nigdy wcześniej nie miałam z tym problemu. Co może być tego przyczyną???
  • ktos to potrafi wyjasnic? mowia ze to na kims chorym albo od jajek duzo jedzenia :) kto wie, jak jest naprawde?
  • czy mialktos moze grzybice jelit?i wyleczyl sie z tego ?
  • Uszy...(8)

Problemem są trudno gojące się dziurki po przekłuciu.. Zawsze są zaczerwienione, a czasami nawet odczuwam ból.Stosowałam Tribiotic ale nie widzę poprawy. Co można jeszcze stosować ?
  • Mój ginekolog zaproponował mi stosowanie tego preparatu w związku z nawracającą grzybicą pochwy.Czy znacie ten preparat i możecie coś o nim powiedzieć?Czy komuś pomógł przy zakażeniu candidą albiclans.Poczytałam o nim w internecie,ale chciałabym zasięgnć rady od kogoś kto go stosował.
  • Od dłuższego czasu mam uczulenie na metal. Muszę zaklejać guziki w spodniach i nie mogę nosić nawet srebra. Można na to coś poradzić? Mam straszną wysypkę na brzuchu i okrutnie swędzi ;-(
  • Witam, swego czasu zagladalam na te foru, szuając odpowiedzi na pytanie Jak wygrać z grzybicą pochwy. Walczylam z nia okolo 6 lat . I udalo sie. W moim przypadku bylo tak. 1, odstawilam pigulki antykoncpecyjne 2, stosuje plyn do chigieny intymnej z kwasem mlecznym - Plyn do higieny intymnej z drzewa herbacianego firmy Viva Alexis ok 8zl 3, pilam srebro kolodalne - butelka 300 ml (tylko jedną) firmy Labolatoria Natury ok.40 zl - mam ono na celu wyczyszczenie organizmu z grzybów. P...
  • Chciałam spytać dziewczyny, które już mają kolczyki w pępku: rok temu też przekłułam sobie pępek - wszystko odbyło się bardzo profesjonalnie w porządnym zakładzie kosmetycznym, smarowałam i dbałam jak kazali. Niestety ciągle mi się babrze. Fakt, faktem jest teraz zima, z gołym brzuchem nie latam, ale czy tak długo się goi? Kosmetyczka, u której przekłuwałam powiedziała, że tak może być, poza tym trzeba uważać, żeby nie haczyć. Mam załozony kolczyk w kształcie księżyca, z dwom...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się