Forum Zdrowie Candida
ZMIEŃ
      srebro

srebro

(19 wyników)
    • jakie sprawdzone zakupione w necie możecie mi polecić,bo znalazłam mocno zróżnicowane cenowo
    • nie znalazklam niestety odpowiedzi na pytanie jak dlugo mozna stosowac srebro koloidalne.Czy moze mi ktos odpowiedziec?kupilam srebro firmy lLABORATORIA NATURY.na niemiecki foru candidy odpowiedziano mi , ze miesiac!co wy na to? Z gory dziekuje aha jeszcze zapytam czy mozna robic nim oklady na wargi sromowe lub plukac pochwe!?
    • przepraszam, nie chce nikogo obrazic tym postem. Chodzi mi o psa - duza suka wielkosci wilczura. Stwierdzono u niej candide i wiele innych grzybów. Po rocznym leczeniu m. in. orungalem i znanymi wam specyfikami walczymy już tylko z drapaniem pod brodą. Wczesniej ucho było tematem nr 1. Kupilismy zel aloesowy i po 2 tygodniach z skóra z takiej słoniowatej i ostrej zmieniła sie w jedwabistą i zdrową. Teraz snarujemy codziennie cały pysk, siersć stała sie zdrowa i lsniaca. Przeżyłam ...
    • Mojemu dziecku wyszłą candida+ . Czy taką ilość się leczy, póki co nie stosuje diety, podaję probiotyki, srebro 1 raz dziennie niepełna łyżeczka, citrosept 2 razy po 4 krople, Cebion 2 razy 15 kropli. Dziecko ma 3 lata. Jak długo mozna bezpiecznie podawać srebro i citrosept???
    • z powodów materialnych musze zdecydować sie albo na citrospet albo ba srebro i nie wiem co jest skutecznijesze!!Pomóżcie!!!!!
    • Czy jest szansa, aby przywrócić skórze na twarzy jej naturalny różowy kolor? Chodzi o dziecko. Podawałam córce (2,7) srebro pod koniec sierpnia (słońce!) tuż przed wyjściem na spacer. O ja głupia. Jestem zrozpaczona. Moje dziecko ma teraz taką ziemistą skórę. Wygląda na chore. Proszę o pomoc kogoś, kto może mi pomóc. To nie może byc nieodwracalne
    • Srebro koloidalne podobno niszczy 650 chorobotwórczych bakterii, wirusów, grzybów i pleśni. Skąd wiadomo, że niszczy jedynie te "złe" mikroorganizmy, a dobre pozostawia?
    • Z posiewu bakteryjnego z gardła (osobno na tlenowce i beztlenowce!) wyszedł mi beztlenowiec Streptococous intermedius. Wiem, że ta bakteria jest przyczyną nieprzyjemnego zapachu z ust. Być może nie jedyną aczkolwiek chciałabym się jej pozbyć. Antybiotyk już brałam, zdecydowanie mi zaszkodził. Czy znacie jakieś naturalne leki na beztlenowce?
    • Od dwóch tygodni stosuję srebro kol.,zawsze rano na czczo zgodnie z instrukcją na butelce.Po tygodniu stosowania dostałam grzybicy pochwy:straszne pieczenie i świąd,a przy tym serowata wydzielina.Jak by było tego mało czuję się rozbita, mam mdłości i od kilku dni pieczenie przy odawaniu stolca oraz nie mijający świąd, mam też takie przelewanie i bulgotanie w jelitach Mam wrażenie że opanowały mnie grzyby jak nigdy dotąd.Od 3 mies. stoswuję leki homeop., dietę,chlorellę i teraz od ...
    • Zauwazylam, ze jesli odzywiam sie regularnie (co 2-3 godziny) posilek to moj jezyk ma bardzo malo nalotu, tylko troszke z tylu. Kiedy jednak w ciagu dnia nie jem przez jakies 4-5 godzin, za to pije bardzo duzo wody, to wtedy moj jezyk jest niemal caly bialy..... I stad nasuwa mi sie pytanie, czy ja sie CZYSZCZE Z CANDIDY podczas takiego przeglodzenia, czy raczej drozdze atakuja nienaenergetyzowany organizm , co ma odzwierciedlenie na jezyku. Nie wiem co myslec, wydaje mi sie , z...
    • Witajcie!!! Moj szkrab ma 17 miesiecy! wykryto u niego to wlasnie paskudztwo, nie chce meczyc go antybiotykami(pewnie i tak by nie pomogly)dieta odpada, bo Kamil i tak jest niejadkiem i jedyne co go utrzymuje przy zyciu to chleb i serki:(zup do buzi nie chce brac, poradzcie co zastosowac, jakie probiotyki dla takiego malucha, jakie leki itd bede bardzo wdzieczna pozdrawiamy
    • Witam, niedawno wyszło mi z wymazu z gardła że mam hemolitycznego streptokoka grupy C (wrażliwy na piniciline, erythromycin, ampicilin). W tym samym czasie przeszłam już na ostrą dietę + naturalne leki, żeby wyleczyć się z Candidy ogólnoustrojowej - jestem w trakcie I etapu diety (ścisła). Streptokok dotąd nie dokuczał mi tak bardzo - chorowałam częściej na gardło, no i wiecznie mi coś spływało po jego ściance (ale może to być wynik długoletnich problemów z zatokami). Jednak teraz mam...
    • Noni(21)

Noni w plynie zaczelam brac od poczatku sierpnia i tak przez caly miesiac te smakowitosc pilam.Pomaga oczywiscie,ale zbyt dlugo zazywalam i pod koniec miesiaca dolegliwosci delikatnie zaczynaly dawac o sobie znac. Przestalam brac Noni i przerzucilam sie na rotacyjne zazywanie lekow,w tym Noni w kapsulkach. Kapsulki sa moim zdaniem lepsze bo rozpuszczaja sie w jelicie a nie w zoladku i kwasy zoladkowe nie szkodza na lek. Noni to wspanialy morderca candidy,oczywiscie w moim przypadku.
    • Panie doktorze, jestem w dwunastym tygodniu ciazy I od trzech tygodni w pierwszym etapie lecznia. Staram sie stosowac scisla diete, przyjmuje probiotyki, citrosept, pije srebro koloidalne, w mojej kuchni kroluje cebula I czosnek, pije sok z cytryny. Mam rowniez zamiar zazywac leki homeopatyczne. Czy moge w moim stanie zrobic cos wiecej? Podobno kobiety w ciazy sa 10 razy bardziej podatne na candie, czy to znaczy, ze nie mam na razie oczekiwac wielkich rezultatow? Bo szczerze po...
    • Nawrót(7)

Stało się, od tygodnia wszystko wróciło. Jadę do psychiatry, muszę brać leki uspokajające bo nie dam rady. Pozdrawiam wszystkich cierpliwych
    • Moje postanowienia na nowy rok<: Zdrowo jesc i duzo sportu.
    • dzień dobry mam 20 mięsięcznego synka u którego stwierdzono candidę jelitową dziecko od roku jest leczone flumykonem i citroseptem oraz ac_zymes czosnek i zioła jednak zawsze grzyb się odnawia i znów flumykon itd od 3 miesięcy jest na ostrej diecie i było dobrze jednak ostatnio przy gorączce grzyb znów się pojawił / dwie cuchnące kupki ze śluzem a teraz kupki są ok/ czy za każdym razem jak pojawią się takie objawy mam podawać flumykon? Co robić ? Pisze Pan w swoim artykule że g...
    • interesuje mnie jakie leki można kupić tanio i bez recepty. proszę o pomoc
    • moze usystematyzowac leki, ktore bierzymy? wpisujemy nazwe leku i jakie efekty po nim obserwujemy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się