syty

(7 wyników)
  • Para wyprowadza się za granicę. Tutaj ona jest na jego utrzymaniu od dawna. Żyją biednie, ale to fajni ludzie. Dlaczego więc pojawia się XVI skoro ona i tak niczego finansowo teraz nie wnosi? Doradźcie proszę bo oni już siedzą na walizkach a ja się martwię szczególnie o nią. [b]On/[i]Ona[/i][/b] S. - [b]zapomniałam V czy IV/[i]6 Buław[/i][/b] Ona liczy na bardzo wiele, na zmianę życia na lepsze. Wreszcie sukces. 1. Jakie formalności należy załatwić w związku z tym - [b]Ryc Puch, Q ...
  • wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,9844730,Rodzina_i_policja_szukaja_zaginionej_Katarzyny_Kobieli.html Możemy spróbować sił. Z przełożenia [b]Wieża[/b] sygn. Kasi[b] 8 mieczy[/b] 1.Syt emocjonalna Kasi przed zaginięciem -[b]5 monet[/b] 2.Co się wydarzyło w domu tuż przed zaginięciem -[b] ryc. buław, Wieża[/b] 3. ------"-----------w szkole, pracy, najbliższym otoczeniu -[b] Cesarz, Gwiazda[/b] 4. Co było bezpośrednią przyczyną zniknięcia - [b]9 mieczy, 10 buław[/b] 5. Okolicznoś...
  • Zastanawiałam się ze 2 tygodnie czy go tu wkleic. Chodzi o moją kolezankę z pracy, która w połowie lutego dostała wypowiedzenie w piątek i w następną środę poprosiła mnie o karty czy znajdzie pracę. To ta, której cofnięto wypowiedzenie. Dlaczego chcę jednak wkleic te katy tu? Żeby podzielic się z wami jak tarot pokazał, że wcale nie zostanie zwolniona. Celtycki. 1. jej syt. wyjściowa - Qmie 2. to co pomaga lub przeszkadza - paź mieczy 3. jej świadomosc - rydwan 4. podświadomo...
  • Z ktorym sie juz nie widuje ale jest gdzies gleboko w moim serduchu :( Chcialabym wiedziec czy jeszcze cos dla niego znacze czy juz jest wszystko zakonczone i czy sie odezwie do mnie jeszcze bo ja napewno nie zrobie pierwszego kroku Z przełozenia:krolowa kielichow odwrocona,krol monet, sprawiedliwosc JA / ON w mowie : rycerz bulaw odr/wieza w mysli :giermek mieczy odwr/krol bulaw w sercu: slonce / 4 kielichow w czynach : as monet / rycerz kielichow co zamierzamy wobec siebie:krolo...
  • tylko AW i kielichy Mój S - gwiazda 1- ukryta przyczyna nieporozumien - moc 2. jawna przyczyna nieporozumien - 6 puch 3. syt m. nami w chwili obecnej - kochankowie 4. syt. m.nami w najbliższ. przyszł - Q puch 5. kroki jakie należy podjąc dla złagodzenia syt - księżyc 6. tego czynic nie należy - 4 puch 7,8 stopien dobrania - 2 puch i głupiec 9. ew. dalsza przyszłosc - świat Namieszałam trochę pod wpływem będąc, wtedy wydawało mi sie że pozytywnie namieszałam ale odp jego temu ...
  • Cześć wszystkim :) Chciałabym prosić o wróżbę... Sytuacji nie mogę opisać zbyt dokładnie bo w zasadzie wtedy równie dobrze mogłabym podać nazwiska - ale na wróżbie bardzo mi zależy, więc tak: Jakiś czas temu wplątałam się w bardzo nieprzyjemną sprawę, która wydawała się banałem, ale rozwinęła się w duży problem (zresztą przez głupotę moją i kilku innych osób). Sytuacja ta bardzo mnie męczy, od kilku miesięcy chodzę cała zestresowana i mam już jej bardzo dość. Zatem: czy mogę liczyć na w...
  • Prosze o pomoc w interpretacji. Karty postawilam koleżance, rozkład decyzja - pytanie oczekujące odpowiedzi na tak lub nie. Symbol probelmu - 2 miecze Decyzja na tak - sytuacja obecna - Rycerz Mieczy odwrócony ( dla lepszego zrozumienia dociągnęłam kartę - to 5 mieczy rada - 6 mieczy wynik Cesarzowa Decycja na Nie - syt. obecna - 9 mieczy odwrocone rada - paż buław (dociągnęłam kartę - Cesarz) wynik - 7 mieczy Moja interpretacja jest taka, że bardziej korzystnie byłoby pod...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się