syty

(3 wyniki)
  • Syn ma roczek (skończył w grudniu)cały czas był na piersi, ale ostatnio jej nie chce, więc od kilku dni podaję mu kubek mleka modyf po przebudzeniu. Po ok 30 min do 1h podaję mu śniadanie, ale niezbyt chętnie je, wcześniej nie było z tym problemu, zjadał nawet jajecznicę z 2 jajek, teraz ledwo co skubie. Czy przyczyną może być to mleko? jest bardziej syte? nastepne posiłki je normalnie. Kupki też robi mniejsze. Może któraś mama miała podobnie? pozdrawiam
  • Witam . Mam problem co dawać dziecku do jedzenia na śniadania i na kolacje. Głównie chodzi mi o kolacje, żeby były sycące i może wówczas syn nie będzie budził się 2-3 razy na cyca. Ma prawie 11 m-cy i nie chce jeść kaszek, najlepiej odpowiada mu jak sam może konsumować biorąc jedzenie w rączkę. I nie wiem co mogłabym mu podawać na kolację. Na śniadania jada kanapkę z masłem, wędliną, jajkiem. Macie jakieś pomysły na menu dla 11 m-cznego brzdąca które sam mógłby konsumować i które nasyc...
  • Witajcie.Mam 6 miesięcznego synka i karmię go piersią(zaczęłam wprowdzać też już zupkę jarzynową i jabłko).Jednak w nocy budzi mnie po 3 lub 4 razy.Chciałabym aby bardziej się najadał-czy mogłabym mu podawać na wieczór SINLAC?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się