szablony

(41 wyników)
  • witam - nie wiem czy dobrze szukam, ale spróbuję ;) Chcielibyśmy z Mężem ozdobić pokój naszego maluszka i w zwiazku z tym szukam szablonów do ściągnięcia z netu, które moglibyśmhy przygotowaci użyć w zdobieniu. Chodzi o pokoik dziewczęcy i myśleliśmy może o jakimś Smerfie, misiu, kwiatkach, ptqaszkach, motylkach, wróżce, księżniczce albo pałacu. Nie wiem co udałoby się znaleźć. W innym wątku znalazłam fajne motyle, które mogłabym powiększyć i odbić na ścianie. Może ktoś z Was m...
  • dziewczyny czy wiecie w ktorym sklepie internetowym znajde szablon z tarcza zegarowa, ( taką z rzymskimi cyframi)? a moze ktoras z was ma taka i chce sprzedac? niestety nigdzie nie moge znalezc. z góry dziekuje
  • potrzebuję rady. Próbuję ozdobić ściany od szablonu i nie wychodzi. Wbrew pozorom nie jest to takie proste. Farba wchodzi mi pod szablon i wzór się rozmazuje. Może macie jakieś sprawdzone sposoby jak się do tego zabrać coby ładnie wyszło? Szblon wycięłam z folii takiej jak do rzutnika. Może zła folia? Z czego spróbować wyciąć szablon? Kleju do szablonów nie będę teraz kupować (kasa). A może znacie jakiś sposób na przyklejenie tego szablonu czymś innym? Będę bardzo wdzięczna za jakieś rady.
  • jak sie je używa? od dawna korci mnie żeby sie tym zająć, wiec najpierw chce sie wszystkiego dowiedzieć ;-) chodzi mi o coś takiego : www.opitec.pl/sk/catalog/product_info.php?cPath=19_36&products_id=290 kupuję taki szablon i... co dalej? ;-) licze na Wasza wyrozumiałość i pomoc :-)
  • Witam Od jakiegos czasu poszukuję w sieci szablonów pudełek (do wydruku) i niczego odpowiedniego nie mogę znaleźć. Potrzebuję niewielkich, pudełeczek (max. 5 cm) do zapakowania prezencików świątecznych. Widziałam na aukcjach gotowe, wykorzystywane do podziękowań dla gości weselnych, ale ja chciałabym zrobić swoje z papieru świątecznego. Gdyby ktoś mógł poratować mnie linkiem do strony z takimi szablonami, byłabym bardzo wdzięczna. Chętnie też zakupię gotowe, plastikowe szablo...
  • w przyszłym tygodniu rozpoczynam malowanie mieszkania i tak sobie myślałam, żeby gładkie ściany ozdobić jakimiś wzorami - dlatego bardzo Was proszę o podanie adresów stron z gotowymi szablonami bądź inspiracjami dotyczącymi malowania ścian ;-) Pozdrawiam serdecznie!
  • Wyciełam samodzielnie szablon z cienkiego, elastycznego plasiku, przyłożyłam do kawałka surowego drewna (buk i dąb), za pomocą wodnej emulsji akrylowej przejechałam wałeczkiem (jak i pędzelkiem różnych rozmiarów) i .... niestety kontury wyszły porozmazywane. Farba dostaje się pod szablon. Qurcze nie wiem czy to szablon jest nie taki (ale podobne widziałam w sklepach), czy to farba jest zagęsta/rzadka, czy pędzelki/wałek są złe? Jeszcze spróbuję wyciąć szablon z folii samoprzylepne...
  • Kiedyś przeglądałam to forum równoczesnie z kilkoma innymi (aranżacja i rękodzielo}.Trafiłam wtedy na link do angielskojęzycznej strony gdzie było wiele inspiracji do malowania np. na ścianach.Był tam motyw maków na dole ściany powtórzony na szafce obok i na poduszkach. "Chodząc" po tej stronce znalazłam dużo pięknych jednokolorowych szablonów do odbicia na ścianę (róże, liście i słonecznik).Niestety bezmyślnie zamknęłam stronkę, pozamykałam wszystkie fora(niestety nawet nie wiem...
  • Im dłużej czytam forum, tym mniej wiem - w myśl powiedzenia "im dalej w las, tym więcej drzew". Mam pytanie dot. szablonów. Wczoraj byłam w Castoramie i natknęłam się na szablony: wiatraczki, kangury, misie etc. Ale po przewertowaniu archiwum doszłam do wniosku,że to chyba nie te same, o których przeważnie jest mowa na tym forum. W przypadku tych z Castoramy zamalowuje się te puste 'dziury'i one tworzą jakiś obraz. Natomiast te dostępne np. w sklepie www.decu.pl to wg podanej tam...
  • Chcę namalować na szafie w pokoju dziecięcym jakiś motyw z bajki. I mam pytanie czysto techniczne i podstawowe - jak powiększyć szablon i jak przenieść do na tak dużą powierzchnię. Szafa ma 1,8m wysokości i 1,5 szerokości a ja chcę zamalować całą. Niestety nie dysponuję projektorem, aby go wykorzystać do przeniesienia szablonu. Więc jak to zrobić? Proszę o podpowiedzi i pomysły. pozdrawiam
  • Szablonów jest co prawda mnóstwo, ale nie każde udane. Mnie się szczególnie podobają te (pięć stron, trzeba klikać na dole next) tinyurl.com/958gn Może macie zachomikowane po dyskach linki do jakichś urodziwych? Może Qlce się spodoba pomylone medium...;) Albo komuś przyda się jeszcze na okno czy coś :)
  • Szukałam ale bez zadawalających efektów, może ktoś mi podpowie strony z gotowcami "gotowców"? pozdrawiam
  • witajcie. czy znacie jakas strone internetowa skad mogłabym sobie wydrukowac szblony do odrysowywania kształtów rożnych rozmiarów?????????pomózcie mi.
  • obrazki,rysunki do kopiowania,malowania na szkle itd...
  • Witam, Mój 3-letni synek za kilka dni ma bal karnawałowy w przedszkolu. Bardzo chciałby się przebrać za kowboja. Właściwie z całym strojem sobie poradziłam jedyny problem stanowi kapelusz!! Niestety w żadnum sklepie nie znalazłam kapelusza. Może ktoś z Was podpowie jak zrobić np. z tektury, filcu lub czegoś podobnego ale domowym sposobem taki kapelusz? Pozdrawiam Joanna
  • Już tłumaczę ;-) chciałabym zrobić dla Maleństwa parę rzeczy własnoręcznie - np. wyhaftować pościel, ozdobić pokój, porobić jakieś ozdobne drobiazgi, dlatego proszę Was o podanie jakichś linków do stron z takimi motywami lub pomysłami. No albo Waszych własnych pomysłów. z góry dziękuje :-)
  • Szukam szablonów , którymi można ozdobić okno przy pomocy śniegu w sprayu. W zeszłym roku wyrysowałam banalną gwiazdkę, teraz marzy mi się coś ciekawszego, pomóżcie proszę. Toffi
  • Poszukuję szablonów na witrażyki na okno(takie na folie)do pokoju moich brzdąców.Konkretnie interesowałyby mnie motywy z RYBKAMI ,ale i innymi nie pogardzę.Może macie lub znacie str w necie.Dziękuję z góry i pozdrawiam
  • www.matrix.jasna.tarnow.pl/ ~ejja/zab1.htm , nie wiem moze wam sie przyda
  • Czesc Dziewczynki:))) Wczorajzamiast pracowac caly dzien spedzilam czytajac Wasze forum:)))) Wzwiazku zzakupionym mieszkaniem :D i brakiem srodkowna zakup bombek i calej reszty choinkabedzie przystrojona rekodzielami:) Ale nie o tym mialo byc... Gdzies mi wczoraj mignelo, na forum cos o szablonach do szycia torebek...I,ktoras z Was pisala otym,zenaswieta takowa uszyla... No i nie moge tego watku dzisiaj znalezc!!! A moze go w ogole nie ma i tak cos mi sie zle kojarzy??? pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się