Forum Dom Aranżacja wnętrz
ZMIEŃ
      szablony

szablony

(10 wyników)
    • Jeśli chcesz gustownie i oryginalnie zmienić wnętrze swojego mieszkania lub lokalu to jest coś dla Ciebie!Wspaniały klimat każdemu pomieszczeniu nadadzą piękne wzory naklejek,szablonów lub fototapet zapraszam sciana-jak-marzenie.blogspot.com/
    • Czy ma ktoś pomysł jak domowym sposobem zrobić szblony do malowania na ścianie.Chciałabym udekorować trochę mieszkanie,które wynajmuję,ale nie bardzo mam kasę.Dodam,że nie mam zmysłu artystycznego,ale coś odwzorować -jest szansa,że wyjdzie.
    • Witam, W pokoju dziecięcym chciałabym namalować dekoracyjny wzorek kozystając z jakiegoś szablonu... Czy ktoś z was ma może namiary na stronę z której takie szablony mogłabym pobrać? Będę wdzięczna na odpowiedź. No i jeszcze sprawa kuchni. Mają być czarne kafle na podłodze, czerwone meble z lakierowanego mdfu z połyskiem czarne blaty dodatki to szkło i stal nierdzewna, mam tylko problem z kolorem ścian? macie jakieś propozycje?
    • Kilka dni temu trafiłam na to forum.Przeglądałam je pod kątem malowania ścian i szablonów. Ktoś odpowiadając na jakiiś post w celu zainspirowania podał link do anglojęzycznej strony, gdzie na pierwszym planie był motyw maków polnych na dole ściany, ten sam motyw powielony był na komodzie obok i na poduszkach.Chodząc po tej stronce znalazłam tam piękne jednokolorowe szablony do odbicia na ścianach. Były tam róże,liście i kwiat słonecznika. Zupełnie bezmyślnie zamknęłam stronkę (lic...
    • mam pytanie; planuję malowanie pokoju maluszka; kolor bazowy już mam, ale chcę wymalować taki bajkowy świat... nie wiecie jaka firma robi takie male farby w opakowaniach półlitrowych, bo do malowania chce kupić jakies 5 kolorów conajmiej... aaa i macie moze doswiadczenie z malowaniem wzorow? to musza byc farby do scian czy moga byc plakatowki czy cus?? Dzięki za pomoc
    • szablonów - kwiaty, motyle narzuty.. cos delikatnego, najchętniej jednobarwnego poscieli - j.w. dywanu :)) ale mam wymagania :) pokój (w teorii) bedzie dosc dziewczęcy (tak sobie córka wymarzyła..w koncu to Jej królestwo..niech ma) - biel, róze i zielenie (b. delikatny róz na scianach.. u dołu pas zieleni udający trawę.. na scianie słonce (hmm..no cóz) bekitny sufit w białe chmury. Białe meble. a ja nie umiem malować:)) w co ja sie pakuję
    • img241.imageshack.us/my.php?image=pokoj2cjz9.jpg Co o tym sądzicie? Da sie takie cieniowanie wykonać?
    • Planuję pomalować ją na czekoladowo-beżowo i do tego jakiś szablonik. Myślicie,że to dobry pomysł?A może ktoś coś podpowie?
    • Witam. Chcialabym optycznie obnizyc zbyt wysoki pokoj i nie bardzo wiem jak mam to zrobic. Tzn. teorie juz znam. Sufit lekko ciemniejszy lub bardziej intensywny kolor ale jak do tego sie zabrac w praktyce? Meble w pokoju mam ciemno brązowe i jakis taki zielony dywan. Zastanawialam sie na jaki kolor przemalowac pokoj zeby efekt byl interesujacy. Prosze doradzcie mi cos. Poniewaz jest to wynajmowane mieszkanko nie chce przesadzic z kosztami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się