szablony

(3 wyniki)
  • Witajcie:) Mam pytanie jako osoba mało doświadczona z szyciem własnymi rękami:) Posiadam gotowe szablony odzieży i chciałam zlecić jednej pani przeszycia. Jednak pani ta zastrzegła, że nie robi kroju, więc muszę sama kombinować i nauczyć się wykrajać. Czy macie może jakieś wskazówki, które są istotne przy wykrajaniu? Czy trudno będzie to zrobić dobrze osobie, która nigdy tego nie robiła? A może jak wy zaczynałyście szyć, jak radziłyście sobie z krojem z materiału? Za wszelką pomoc był...
  • kochane, jestem raczkująca w kwestii szycia na maszynie, ale bardzo pochłonął mnie ten świat. czy któraś z Was zna może stronę internetową dla początkujących lub miałaby chwilę czasu aby wyjaśnić w skrócie podstawy robienia krojów? pozdrawiam! :*
  • gdyby ktoś był na tyle miły i miał chwilkę czasu żeby odpisać byłabym wdzięczna za wskazówkę. Rzecz dotyczy linku do niemieckiej strony nadesłanego przez xantypa4 www.neuemode-schnitte.de/cgi-bin/perlshop.cgi?ACTION=ENTER&thispage=shop.htm&ORDER_ID=!ORDERID! Rzeczywiście wykroje są świetne tylko nie wiem jak z nich można skorzystać. Ja szyje w bardzo prymitywny sposób na użytek własny, tylko raz korzystałam z wykroju z Burdy. Czy wam wystarczy spojrzeć na pomniejszony plan wykroju i już wiec...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się