Forum eDziecko edziecko eZabawy
ZMIEŃ
      szablony

szablony

(26 wyników)
    • Witam, nie bardzo miałam pomysł na jakim forum umieścic mój post, ale mam nadzieję, że może tutaj, któraś z Was mi pomoże. Remontuję mieszkanie i szukam jakichś szablonów z dziecięcymi motywami (gwiazdki, misie itp). Jeżeli któraś z mam miałby coś takiego, albo znała adres strony, na której cos takiego bym znalazła, byłabym wdzięczna za info. Przy okazji jeśl swoim postem powieliłam wątek- serdecznie przepraszam. Pozdrawiam
    • hej szukam szablonów ozdób świątecznych, takich do wycinania. musimy zrobić choinke z paperu z ozdobami :) pozdrawiam aga
    • cześć czy ma ktoś szablony od Donatty? jestem nimi bardzo zaciekawiona ale nie mam skąd ich wziąć :-( juz niedługo jesień zima i więcej czasu będę spędzać w domu z moją córeczką więc chciałabym jakoś mile i zabawnie "zabijać" czas, dlatego proszę prześlijcie mi na gazetowy albo na izabelaba@tlen.pl Z gory bardzo Wam wszystkim dziękuje
    • Szukam bezskutecznie wzorów szablonów do wydrukowania. Chcę ozdobić okna sztucznym śniegiem w sprayu, mikołaje. choinki, gwiazdki. Proszę o pomoc.
    • Mam ogromną prośbę, korzystając z nieobecności córki chę jej pokój pomalować i bardzo bym chciała ozdobić ściany jakimiś motywami..może kwiatowymi albo zwierzęta. Poszukuję szablonów czy może jest jakaś strona www z wzorami a może wiecie gdzie można takie gotowe kupić..Z góry dziękuję.
    • Szukam szablonu na kalendarz. Wymyśliłam na swięta pod choinkę zrobić dziadkom kalendarz na przyszły rok ze zdjęciem maleństwea na każdy miesiąc. Czy ktoś ma może pomysł skąd wziąć gotowca do którego wystarczy dodać włane zdjęcia i super prezent gwiazdkowy gotowy?
    • Hej Kiedyś na forum był wątek o szablonach dla dzieci i podawany był link na stronę republika.pl/szablony_dla_dzieci Niestety ta strona już nie istnieje a podobno szablony były super. Jeżeli macie pliki z tej strony wyślijcie mi je na priva srykala@o2.pl
    • Witam ,wydawało mi sie,że kilka dni temu widziałam tutaj tego typu linki z szablonami jednak nie mogę znależć uprzejmie prosze o podanie adresów stron pozdrawiam Agnieszka
    • Witam Bardzo prosze jesli ktos ma a nie sprawialo by mu to klopotu przesłac mi mailem owoce jesienie, takie szablony do pokolorowania i wyciecia, to byłabym bardzo wdzięczna. Ja zaczynam dopiero swoja prace w przedszkolu i przygode z dziecmi. Chciałabym bardzo aby polubiły moje zajecia. Moj mail: jadzia1310@poczta.onet.pl Z góry dziekuje za wszelka pomoc pozdrawiam
    • Witam serdecznie wszystkie mamy! Mam pytanie. Czy znacie może strony z szablonami cyfr lub liter? Zaczynamy edukację :-))) Będę wdzięczna za podsunięcie jakiś adresów.
    • Dziewczyny mam pytanie w sprawie szablonów! Weszłam na szablon "zwierzęta" i tam jest taki łoś do zrobienia (zresztąnie tylko łoś sa też i inne zwierzątka. I ten łoś nie mieści mi się (przy drukowaniu) na kartce A4. Niektóre jego cześci wychodzą poza kartkę. Próbowałam zmniejszyć rysunek (w%) ale zmniejszyła mi się sama kartka, a rysunek nie. znacie jakiś sposób na taki problem ? Pozdrawiam aga
    • Drogie kolezanki forumowiczki ,szukam i szukam i nic... Znacie moze jakąś stronkę z szablonem-ami koron? Tatus obiecał zrobić, ale bnie ma szablonu tej korony.
    • Dziewczyny, litości!! Piszę i piszę, że już nie wysyłam szablonów bo nie jestem w stanie, ale prawie nikt tego nie czyta. Zainteresowanie przerosło znacznie to, czego mogłam się spodziewać i dlatego stworzyłam stronkę: republika.pl/szablony_dla_dzieci Tam jest (prawie) wszystko - zzipowane. Pozdrawiam Donata
    • czy ktoś wie gdzie w necie można znaleźć takie cuda?? dziękuję z góry za odpowiedzi... pozdrawiam sylwia
    • Dziewczyny! Pisałam to już kilka razy na wątku o szablonach, ale nikt tego nie czyta :( bo ciągle napływają kolejne prośby. Otóż, zainteresowanie przerosło moje możliwości wysyłkowe i czasowe i dlatego umieściłam wszystkie szablony na stronie: republika.pl/szablony_dla_dzieci Wystarczy ściągnąć na dysk i rozpakować. Pozdrawiam i życzę miłej pracy Donata
    • Poszukuje stron z szablonami liter. Interesują mnie litery drukowane i pisane.
    • mam prosbe jezeli ktos zna jakas strone gdzie moge znalezc szablony do wydrukowania i do kolorowania to bede wdzieczna.pozdrawiam
    • Dziewczyny, poratujcie! Gdzie znajdę szablony do zrobienia rysunków na szybie przy pomocy sztucznego śniegu? Z góry dziękuję i pozdrawiam! elasie
    • Witam sie! Czy ktos z Was uczyl swoje dziecko czytac metoda Glenna Domana? jesli nie, to zachecam goraco! To swietna zabawa dla dziecka! Moj synek ma cztery latka z kawalkiem i czyta juz pieknie cale zdania. Zaczelismy gdy mial dwa miesiace. Moja przyjaciolka mnie namowila, ktora kiedys sama uczyla swoje dzieci ta metoda. Na poczatku jej nie wierzylam, ale potem sobie pomyslalam, a co mi tam, moge sprobowac, najwyzej nic z tego nie bedzie. Malowalam synkowi takie specjalne szablo...
    • Proszę o pomysły zabawek na choinkę takich, które mozna zrobić z dwulatkiem. Pozdrawiam Aga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się