Forum Turystyka Polska Turystyka w Polsce
ZMIEŃ
      szczawnica

szczawnica

(7 wyników)
    • Witam. Poszukuję taniej kwatery w Szczawnicy (Pieniny). Za wszelkie namiary będę wdzięczna. Pozdrawiam
    • Proszę o pomoc w wyborze drogi dojazdu do Szczawnicy. Czy droga przez Radom, Kielce, Tarnów i Nowy Sącz ma sens? Czy może znacie lepszy dojazd?
    • Trochę mi ten arytkuł złamał serce, bo Pieniny to moje ukochane góry, a autor chyba nic o nich nie wie i zraża ludzi do przyjazdu. Nic dziwnego, skoro sam przyznaje, że wpadł tam zaledwie na dwa dni z kawałkiem.W sumie wybrał najmniej ciekawe trasy (zuepłnie pominął drogę wzdłuż przełomu Dunajca, która jest ewenementem na skalę Europejską, a wybrał nieciekawe Homole). Trochę żal mi sympatycznych pienińskich górali, którzy po takim tekście stracą klientów..Ja w każdym razie w tym...
    • SPA(6)

Mam pytanie, czy mozecie polecić jakieś SPA, najlepiej w górach albo w okolicach województwa ślaskiego? Chciałabym, żebyby było tanio ale jakieś fajne zabiegi, taki wyjazd na weekend. Znalazłam pare ofert w internecie, ale wolałabym cos sprawdonego. Z góry dzięki za pomoc
    • Wszystko na ten temat, łącznie z noclegami. Pomóżcie! Wybieram się tam na urlop.
    • Jak mozna na wlasna reke dojechac do poczatku splywu Dunajcem? Jak mozna najblizej dotrzec do Morskiego oka srodkiem komunikacji miejskiej z Zakopanego? ceny???
    • Gdzie warto jechać z pięcioletnim dzieckiem-chodzi o polskie góry? Czy Szczawnica to dobry pomysł?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się