Forum Praca Praca za granicą Au Pair
ZMIEŃ
      szwajcaria

szwajcaria

(8 wyników)
    • Witajcie,mam pytanie czy ktoś z was orientuje się może czy Polki mogą wyjechać jako Aupair do Szwajcarii i na jakich warunkach.Za wszelkie rady będę bardzo wdzięczna.Pozdr Agnieszka
    • hej dziewczyny... mialam zaczac studia w szwajcarii..ale niestety z powodu sytuacji rodzinnej nie bedzie mnie na nie stac ... kocham dzieciaki (mam dwoch malych braci) i pomyslalam ze aupair byloby dla mnie idealnym rozwiazaniem .. moglabym zarobic na moje wymarzone studia w ukochanym kraju .. wiecie moze czy potrzebuje wizy, gdzie moge znalezc jakas fajna sympatyczna rodzinke? ile wynosi miesieczne kieszonkowe? W tym roku koncze 20 lat, kocham dzieciaki i zwierzeta, chetnie p...
    • sa jakies auperki przebywajace w szwajcarii, lub takie ktore sie tam niedlugo wybieraja? ja jade za tydzien i chetnie poznalabym kogos, bo tak samemu to nudno i wogole beznadzieja. pozdrawiam :)
    • Sa tu jakies Au Pair ze Szwajcari ? Chcialbym tam byc Au Piar w tym kraju ? Jakie sa standardy i wogole jak sie zyje w tym kraju ?
    • Czy któraś z Was zna może dokładną treść przepisów dotyczących au pair w Szwajcarii? W bazach danych pod niektórymi rodzinami widnieje informacja, że mogą przyjąć tylko dziewczyny z UE. I tu wątpliwości: mowa o "starej piętnastce" czy Unii w obecnym kształcie? Mogę czy nie mogę byc tam au pair?
    • Może ktoś z Polski też tam będzie????
    • szukam dziewczyny chetnej do wyjazdu jako au pair do Szwajcarii (miasteczko Zug, 30 km od Zurichu) rodzina wielojezyczna (nie trzeba wlasciwie znac zadnego jezyka, bo jest tu Polka-Ania, ktora przyjmuje na siebie role tlumacza:)warunki bardzo dobre, czworo dzieci plus prace domowe, ale wszystko to rozklada sie na dwie osoby, wszelkie pytania kierujcie na adres felicite@poczta.onet.pl
    • Czesc Czy sa szanse zeby szybko znalezc bardzo mila dziewczyne do opieki nad dziecmi (dwie sztuki) w Szwajcarii na 3-4 miesiace, od lutego (ewentualnie od marca) do poczatku czerwca??? pozdrawiam wszystkich ex-au pair Kalina

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się