Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      szwajcaria

szwajcaria

(4 wyniki)
    • Z racji tego kochane Panie, że tak dokładnie mnie poinformowaliście na temat Skalnego Miasta w Czechach zapytam Was teraz o Czeską Szwajcarię, do której zamierzam się niebawem wybrać. Dopiszę, że Skalne Miasto jest piękne i nie żałuję,że tam pojechałam. Proszę oświećcie mnie co jest w tej Czeskiej Szwajcarii? Jakieś szlaki, skały? Czy tylko piękny Park? No i czy warto? No i cennik by mnie interesował.
    • Czy to co się stało w szwajcarskim tunelu oznacza, że Szwajcaria to kraj bardzo źle zarządzany przez kiepski rząd? Czy może premier Belgii odpowiada za to że rozwalił się beligijski autokar? Czy może dotrze do krytykujących Polskę i polski rząd, że takie straszliwe katastrofy sie zdarzają. Nawet w kraju takim jaki Szwajcaria gdzie jest ten nowoczesny tunel. Nawet mimo tego, że belgijski autokar był nowy. A może to też wina Tuska?
    • Ktoś ma halo do oszołomow z prawa lub z lewa? Poczytajcie sobie o szwajcarskich: wyborcza.pl/1,75477,8158563,Wielka_Szwajcaria_zaprasza_sasiadow__przejdzcie_z.html
    • Jesli chodzi o samodzielna droge do szkoly to nasze dzieciaki chodza same od 5 roku zycia. Na poczatku tez bylam mocno zestresowana i przyzwyczajona, ze dzieci dotychczas odbieralismy samodzielnie ze szczegolnym uwzglednieniem, zy tylko my mozemy je odbierac. Tutaj zetknelismy sie z troche inna rzeczywistoscia, dzieciaki same chodza do przedszkola, rodzic co najwyzej 3-4 dni moze przychodzic z dzieckiem w celu pokazania i nauczenia drogi. Dziala przy tym alarm telefoniczny i sci...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się