szwajcaria

(19 wyników)
  • Czy ktos moglby mi podac adresy stron z ofertami pracy w Szwajcarii? doddam ze mam pozwolenie na prace w Szwajcarii, znam biegle j.francuski, angielski. Szukam pracy nawet na pol etatu jako sekretarka, asystenka, recepcjonistka itd, jestem w stanie podjac nawet staz bezplatny. Mieszkam w rejonach Lozan (Lausanne) i glownie francuska czesc Szwajcarii mnie interesuje. Czy moze ktos wie jak sie zabrac do szkania tego typu pracy? Z gory dziekuje za jakiekolwiek rady.
  • Witam, chciałabym podjąć legalną pracę w Szwajcarii. Zdążyłam już się zorientować, że nie jest łatwo, a wręcz bardzo trudno. Czy ktoś zna jakąś agencję pośrednictwa pracy właśnie w Szwajcarii? Z góry dziękuje za pomoc
  • Mam 20 lat, mieszkam w Genewie i szukam jakiejkolwiek pracy! Proszę o pomoc! email : klimowiczmarcin@gazeta.pl
  • czy ja dobrze słyszałem czy to PrimaAprilisowy kawał że Szwajcaria otworzyła nam od soboty rynek pracy, podobno zadecydowano tak w referendum....
  • Mam szansę pracy w Szwajcarii. Napiszcie mi ,proszę, jak wygląda tam życie,jak traktują obcokrajowców Szwajcarzy, ile kosztuje życie.Za wszystkie informacje związane z tym krajem i pracą w nim wielkie dzięki. Iwona
  • mieszkam w szwajcari dwa lata o prace jest trudno zajmuje sie remontami ogrodnictwem znam jezyk zalegalizowac pobyt tutaj katastrofa ,polacy ,,szwajcaria dla latynosow portugali ,,,,,nie dlanas¨¨
  • Jeszcze raz ponawiam ogloszenie pracy w Szwajcarii przy psach. Poszukuje mlodej dziewczyny,bez zobowiazan,kochajaca psy. Praca nie jest ciezka,chodzi o pomoc przy zajmowaniu sie psami hodowlanymi (czesanie,higiena itp.)Moj mail:rayn12@wp.pl,jesli jestes zainteresowana napisz mi ile chcialabys zarobic za wykonywanie tej pracy. Pozdrawiam
  • Czy ktos moze orientuje sie czego nie mozna zabierac ze soba w podroz samolotem do szwajcarii?? to jets moj pierwszy lot smaolotem i obawiam sie ze z wielu rzeczy codziennego uzytku bede musiala zrezygnowac. proszeo o odpowiedz i dizekuje.
  • Poszukuję niani-pomocy domowej- pani powyżej 35 roku życia ze znajomością angielskiego, francuskiego lub niemieckiego. Najchętniej od czerwca. Praca na okres 2 lat w Lozannie.
  • W UK oraz Irlandii są sobie takie strony jak: www.gumtree.co.uk/ www.monster.co.uk/ www.cwjobs.co.uk/ www.jobserve.com/Homepage.aspx gdzie można znaleść pracę. Czy podobne strony są dla takich krajów jak: - Niemcy - Holandia - Dania - Norwegia - Szwecja Jak ktoś zna niech poda. >:)
  • Pilne!!! poszukuje mlodej dziewczyny na moje miejsce po 20-tym grudnia,ktora bylaby zainteresowana praca w Szwajcarii.Praca z fajnymi pieskami :),wiec jesli kochasz psy,uwielbiasz gory i cisze-napisz na ten mail:margritbseeberger@bluewin.ch ,to jest mail do tej Pani,u ktorej pracuje.Ona napisze Ci wiecej o tej pracy.Ogolnie praca nie jest ciezka,piekna okolica i ciepli ludzie :)Jedyny wymog to: prawo jazdy i jezyk: albo niemiecki albo francuski moze byc rowniez angielski.Bede bard...
  • Potrzebuje "zlota raczke", ktory by mi pomogl w ukladaniu kamienia na placyku kolo domu, betoniarza i malarza i ogrodnika w jednym. Ewentualnie jakby sie praca skonczyla to moze moznaby cos w innej dziedzinie wymyslec. O warunkach mozemy pogadac przez maila. xxltrade(at)yahoo.com
  • Witam, szukamy z kolezanka zmienniczki do pracy w Zurychu w Szwajcarii. Pracujemy rowno po dwa miesiace na przemian. Dluzej ciezko wytrzymac bez rodziny a finanse za 2 miesiace pracy sa bardzo dobre :) Szukamy kobiety, wiek ok 25-35 lat, ze znajomoscia podstaw fotografii cyfrowej i programu graficznego Photoshop. Do obowiazkow naszych nalezy wykonywanie sesji fotograficznych w klubie nocnym, obrobka tych zdjec i wstawianie ich na strone internetowa. Nie jest to nic wielkiego, pr...
  • Czy są może osoby które wyjeżdżały za pośrednictwem tej firmy? Załatwiają pracę w rlnictwie do Szwajcarii. Zastanawiam się czy jechać, czy np. jak w razie czego nie bede zadowolona czy mogę wcześniej zrezgnować.
  • Masz problem z legalną pracą,nauką,zakupem samochodu i.t.d. na terenie krajów niemieckojęzycznych zadzwoń pod numer 0-888762233 lub napisz lurum@poczta.fm.Na terenie Górnego Śląska i Zagłebia udzielam również korepetycji z dojazdem do domu.Pozdrawiam praca.gazeta.pl/praca/1,47367,2298329.html
  • Poszukuje rodaków którzy pracują,pracowali lub bedą pracować w Szwajcarii.Chętnie wymienię się doswiadczeniami ,informacjami itp itd.Zamierzam znaleźć jakąś pracę w hotelarstwie,gastronomii lub budownictwie.Czekam na odzew "szwajcarów".......:)
  • Witam wszystkich, szukam ofert pracy w Szwajcarii, czy ktos moglby mi polecic jakas stronke lub wogole powiedziec cos o pracy w szwajcarii? Pozdrawiam i czekam na jakies inormacje
  • jak znalezc prace w szwajcarji
  • chcemy obydwoje z mezem wyjechac za granice do Irlandii.jednak wiem ze najpierw trzeb apowysylac Cv po angieslku. Czy jest ktos kto moglby nam je napisac.Prsze o kontakt: marget22@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się