Forum eDziecko Porozmawiajmy Zakupy
ZMIEŃ
      szwajcaria

szwajcaria

(4 wyniki)
    • bo będę miała taką możliwość:) podpowiedzcie, proszę, zwłąszcza dla dzieci dzięki:)
    • mam pytanie - w czym bierzecie picie na dwór dla kilkuletnich dzieci?? Ja miałam bidon ze słomką - załamka, cieknie. Niekapek aventu, canpolu - cieknie. Brałam do niedawna w butelkach po kubusiu playu ale też ostatnio cieknie. Mam już dość zawijania butelek w worki i trzymania mokrych w torebce:((
    • Witam, moja znajoma potrzebuje szczepionki dla swojego dziecka, ale po naszym rozeznaniu okazuje się, że lek ów jest dostępny jeszcze bodajże w Belgii, Szwajcarii, Austrii. Zamówienie drogą Cefarm-NFZ-itp. jest tak paiero- i czasochłonne, że zastanawiam się czy można po prostu przez Internet zamówić bezpośrednio? Raczej nie znam nikogo kto by teraz jechał przez te kraje i po prostu kupił lek. Zamawiała któraś z Was leki za granicą przez Internet? (receptę na szczepionkę mam) Dzięki za...
    • Szkodliwość klasycznych pieluszek jednorazowych Czemu pieluszki jednorazowe mogą okazać się niezdrowe? W klasycznych pieluszkach jednorazowych znajduje się wiele szkodliwych substancji. W krajach, w których pieluszki materiałowe stały się bardzo popularne, jak Stany Zjednoczone, Niemcy czy Szwajcaria w prasie lub na stronach internetowych można znaleźć szereg na ten temat informacji. Argumenty zdrowotne za nieużywaniem pieluszek jednorazowych: 1. Już w 1967 roku w pieluchach ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się