teneryfa

(3 wyniki)
  • Pod koniec lata planuje tygodniowy wyjazd na Teneryfe. Mam OWD i chcialabym ponurkowac w oceanie. Konkretnego miejsca jeszcze nie wybralam. Gdzie jest najciekawiej, najblizej i najwygodniej pod katem nurkowania (bo tydzien to niezbyt dlugo)? Czy ktos moze mi polecic dobra baze nurkowa na Teneryfie? Dzieki.
  • Witam we wrześniu wybieramy się z mężem na Wyspy Kanaryjskie prawdopodobnie na Teneryfę i chciałam podpytać jak wygląda tam sprawa nurkowania, czyli co ciekawego można zobaczyć w podwodnych świecie, jak wygląda sprawa baz nurkowych czy możecie coś polecić, jak ceny nurkowania i co powinniśmy wiedzieć aby tam nurkować. Wspomnę że wcześniejsze nurkowania były w Polsce, Turcji i Egipcie. Pozdrawiam Marzena
  • Wiele osób jest zaniepokojonych obecną sytuacją w Egipcie i zastanawia się czy bezpiecznie jest podróżować do tego kraju gdy trwają zamieszki. Trudno oczywiście powiedzieć jak rozwinie się sytuacja. Jak na razie nie wydaje się by w miejscowościach takich jak Dahab, Sharm el Sheikh, Hurghada, Safaga czy Marsa Alam było niebezpiecznie. Są to miejsca dość odległe od centrów zamieszek. Uczestnicy Kokomoko mogą się czuć bezpiecznie także dlatego, że zapewniamy zmianę miejsca pobytu na Teneryfę...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się