Forum Turystyka Turystyczne Latanie
ZMIEŃ
      teneryfa

teneryfa

(7 wyników)
    • Kiedy i gdzie kupic bilety na Teneryfę chce lecić po 15 sierpnia na 2 tygodnie? Będe wdzięczny za radę.
    • moje pytanie jak w temacie. to co znalazłam przez biura podróży to cena ok 1200-1500pln za osobę dorosłą, sądzicie że jest szansa by znaleźć niższą cenę?
    • Lecę wkrótce na Teneryfę, Air Europe bodajże. Czy to przyzwoity przewoźnik? Słyszałam też, że catering jest płatny. Niby nie problem , ale może ktoś wie ile kosztuje? Będę wdzięczna za komentarze i info. Dzieki!
    • Ile może kosztować najtańszy lot na Teneryfę? Mam możliwość otrzymania voucheru na hotel na Teneryfie ale przelot mam sobie sama zorganizować. I tak się zastanawiam czy mi się to opłaci.
    • Sluchajcie szukam w miare taniego polaczenia WAW (najlepiej, ale moga tez byc katowice lub krakow) na teneryfe w pierwszej polowie grudnia. Ma moze ktos jakis pomysl? z gory dzieki za pomoc PR
    • czy miał ktoś przyjemność bądź też nieprzyjemność lecieć z Travel Service? Wybieram się z nimi wkrótce na Teneryfę i będę wdzięczny za wszelkie opinie.
    • Proszę o namiary na przelot na Teneryfę lub Gran Canarię tanio.Zastanawiam się, czy nie spróbować samej zorganizować sobie wczasów, omijając biura podróży

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się