teneryfa

(9 wyników)
  • Chcemy wybrac sie w podroz poslubna na Kanary. Czy ktos moglby polecic na ktora wyspe lepiej pojechac?
  • Z jakim biurem podróży warto jechać na Teneryfę. Jakie są plaże i gdzie warto spędzić urlop?
  • Wybieram się na Teneryfę jesienią. Chciałabym zapytać o ceny na miejscu- wycieczki, restauracje, wynajęcie samochodu ( może nazwy wypożyczalni lokalnych w Playa de las Americas ). Słyszałam, że żeby wjechać na wulkan Teide trzeba załatwić jakieś pozwolenie? Dajcie znac jeśli wiecie coś na ten temat
  • Prosze o krotki opis tego hotelu , jak tez o podanie cen np do Loro Parque ,
  • Byłam w zeszłym roku z Tui na Teneryfie w hotelu 4 +. Było super. Mieszkalismy w apartamentach. Z tego co słyszałam od ludzi w samolocie (było miedzylądowanie na Gran Canarii) to Teneryfa jest ciekawsza. Przede wszystkim jest wulkan i fantastyczne widoki wokół. To tam właśnie kręcili film Gwiezdne Wojny. Ponadto są tam kolorowe piaski, na których bardzo często są robione zdjecia do Playboja. Piaski te wykorzystuja na dywany, po których jest prowadzona procesja w Boże Ciało. Pona...
  • Teneryfa i tak jest lepsza
  • kto byl???? pilnie potrzebuje kilka informacji na temat wysp: - ktora wyspa jest najladniesza???? - na ktorej cos sie dzieje??? (i nie jest nudno) - czy to prawda, ze ceny tam sa duzo wyzsze, niz w kontynentalnej czesci hiszpanii???? - mozecie polecic jakis hotel/apartament/studio??? - z jakiego biura pojechaliscie i czy byliscie zadowoleni??? bede wdzieczna za info pozdrawiam :-)))
  • Chciałabym poleciec we wrezsniu tego roku na Wyspy Kanaryjskie? Gdzie radzicie lecieć i jakim biurem podróży? dzieki Kasia
  • Witam, Najprawdopodobniej bede bawił w poczatkach wrzesnia na Teneryfie. chcilabym stamntad na kilka dni poleciec na Sahare Zachodnia, a konkretnie do Al-Ujun zwanego tez Laayoune. Czy ktos eksplorowal takie polaczenie? Moze podac jakies szczegoly odnosnie lotów oraz inne informacje przydatne w trakcie pobytu na Saharze Zachodn? Cenne beda takze wszelkie wskazowki dotyczace Sahary Zachodniej. Bede wdzieczny za kazde info pozdrawiam, Rayo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się