Forum Mężczyzna Mężczyzna
ZMIEŃ
      toba

toba

(5 wyników)
    • 5. Nie interesuja jej twoje historyjki z przeszlosci, dziecinstwa, itd., 4. Jej kolezanki/przyjaciolki sa dla ciebie niezbyt mile i chlodne (wiadomo, one juz wiedza, ze idziesz w odstawke). 3. Nigdy nie odbiera telefonu jak do niej dzwonisz (co najwyzej oddzwania, albo i nie). 2. Przestala narzekac (bo juz jej nie zalezy). 1. Wlos lonowy, ktory jej utknal miedzy zebami nie nalezy do ciebie. Jak faceci myslicie, sprawdza sie czy nie? Z mojego doswiadczenia i jeszcze paru innych osob ...
    • z kazdym dniem coraz bardziej zamiast coraz mniej:((
    • panowie co w waszym słowniku znaczą słowa :"jest mi z toba po prostu dobrze" i " dla mnie nie musi być nawet sesksulanych igraszek bylebys byla tylko ze mna " . oczywiscie chodzi mi o to , ze facet tak mowi do kobiety
    • To chyba pytanie do panów ale jest ich tu sporo i znają się no to może się uda. Kiedy uważacie dziewczyne za 'poderwaną' - czasem mówicie "Ale laskę poderwałem", itp. Znaczy że co? Porozmaiwłeś i umówiłeś się na spotkanie? Dała ci swój numer telefonu? Czy szybki numerek po dyskotece w pobliskich krzakach? -- 'poderwać to możesz dupę z krzesła'. wujek marian.
    • Mam takie małe pytanko. Otoz jestem dziewica. Wstydzilam sie przyznac do tego mojemu chlopakowi. ale w koncu nadeszla ta chwila, ze mu powiedzialam. I on to zajebiscie wogole przyjal, cieszy sie niezmiernie. Nie moge sie doczekac naszego pierwszego razu, ale jakos nie moge uwierzyc w szczerosc jego radosci. Przeciez lepiej chyba gdybym byla doswiadczona, wiedziala co i jak robic. Jak jest z Wami?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się