Forum Towarzyskie Na luzie
ZMIEŃ
      toba

toba

(5 wyników)
    • A wiec tak..jestem z chlopakiem juz jakis czas..kochamy sie...niby jest wszytsko ok, ale czasem go nie rozumiem..ja uwielbiam sie do niego przytulac, calowac itd..ale niekoniecznie mam zawsze ochote na seks...jego to dziwi...bo skoro on ma ochote ( praktycznie zawsze) to jak ja moge nie miec...owszem,seks to wspanial "rzecz" ale czy a ztaka wazna i niezastapiona??czasem naprawde wole sie przytulic niz wiadomo co..co myslicie??ze mna cos nie tak??? anie mam zamiaru sie zmuszac tylko dlatego z...
    • Napisz w odpowiedzi na ten list kiedy zacz<o,e>łeś współżycie oraz czy jesteś dziewczyną czy chłopakiem,oraz jak nie masz tego za sobą to kiedy chciał<a>byś
    • percepcja mojej mentalnosci nie obliguje mnie do dalszej konwersacji z toba biorac pod uwaga wizualne aspekty tej kwesti
    • Dlaczego dziewczyny sa takie niezdecydowane?? SPotykam sie od jakiegos czasu z dziweczyną w sumie na stopie kolezeńskiej, bo jak stwierdziała potrzebuje czasu na jakiś powazniejsze zaangazowanie. W sumie wszystko przebiega w wiadomym kierunku (związku), ale sa momenty ze stroi staszne fochy. Najgorsze jest to ze twierdzi iz w sumie zbytnio nie wie czego chce !!! Zastanawiam sie czy ciągnac dalej ten wątek i pozwolić na to co czas pokaze, czy zakończyć znajomość i poszukac sobie ko...
    • cze:) chcialam sie dowiedziec czy seks analny boli?a po drugie czy do seksu analnego moj chlopak powinnien zalozyc prezerwatywe???czy nie koiecznie???czy przez to ze wchodzi w druga dziurke nie zlapie jakies bakteriiii???bo przeciez to nie jest dziurka przeznaczona do seksu:) jezeli ktos z was kochal sie w ten sposob bardzo prosze o rady:) pozdrawiam:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się