toskania

(10 wyników)
  • Ahoj! Poszukuję pilnie osóbki, która wybrałaby się ze mną na wycieczkę do Włoch, a konkretnie do Toskanii i Umbrii. Jest to wycieczka objazdowa z Rainbow Tour. Termin: lipiec/sierpień:) Mam 27 lat i jestem kobitą:)
  • Mamy jeszcze wolne miejsca na wyjazd zorganizowany do Toskanii. Wycieczka objazdowa Grupa max 46 osób. Miejsce zbiórki to Poznań i Warszawa. Możliwość wsiadania: Częstochowa, Katowice, Wrocław. Wyjazd autokarem - bez nocnych przejazdów / 1 nocleg - Czechy i 6 noclegów - Włochy /. Bliższe informacje oraz program dla zainteresowanych na meila. Kontakt: jcierzniewski@epf.pl
  • Hej, poszukuję towarzystwa na wyjazd do Toskanii i zwiedzanie tegoż miejsca rowerem. Chciałabym jechać z biurem podróży organizującym wypoczynek w innym stylu: www.wakacjeinaczej.eu/wyjazdy/99,toskania-ii Jestem z Poznania, mam 33 lata pozdrawiam
  • Witajcie, szukam 1-2 osób chętnych na rejs żeglarski z Toskanii na Korsykę w majowy długi weekend 30.04-7.05.2011. Rejs dużym wygodnym jachtem z fajnymi ludźmi, niekomercyjny, doświadczenie żeglarskie nie jest wymagane. Rejs rozpoczyna się i kończy w marinie koło miejscowości Follonica w Toskanii. Możliwy składkowy przejazd samochodem z Krakowa.W planie zwiedzanie Toskanii, Elby i Korsyki. Pozdrawiam Sailor
  • Szukam chętnej/chętnego, 30-45 l. zdecydowanego na wyjazd do Toskanii we wrześniu [albo pierwsza albo ostatnia dekada miesiąca]. Na tydzień. W planie lot do Bolonii, na miejscu wynajęcie auta i tour na własną rękę. Z pomijaniem dużych miast, poznawanie uroków toskańskiej prowincji + 2 dni nad morzem. Koszt przelotu bardzo niski, znalazłam promocję z wylotem z Wro. Dlatego oferta tylko dla osób, które są zdecydowane jeszcze w tym tyg. dokonać rezerwacji,i które potem się nie wymiksują ...
  • Poszukuję towarzyszki podróży autokarem do Toskanii z Itaką . W planie jest FIESOLE - MONTECATINI - GARFAGNANA - LUKKA–FLORENCJA - SAN MINIATO –SAN GIMIGNANO - MONTERIGGIONI - PIENZA - MONTE OLIVETO MAGGIORE - MONTEPULCIANO - JEZIORO TRAZYMEŃSKIE - KORTONA - SIENA » Wycieczka jest 9 dniowa od 05-06. Lub Alpy i Lazurowe wybrzeże z Rainbow. 10 dni zwiedzania: Mont Blanc•Annecy i Chamonix•Avignon i Marsylia •Nicea i Cannes Monako i Monte Carlo•Wenecja i...
  • 30 maja -6 czerwca objazdowka z Rainbowtors.Szukam towarzyszki 30+,40+ bo samej smutno.Masakry cenowej jescze nie ma i nie wiadomo czy do niej dojdzie. pozdrowienia
  • Wspólnie z koleżanką organizujmy samodzielny wyjazd do Włoch, planowany termin ok. 11-21 sierpnia, przelot tanimi liniami, wylot z Krakowa/ ew z Katowic-wstępnie sprawdzany koszt to ok 400zł w zależności od połączeń, wyjazd niskobudżetowy, planujemy zwiedzić Florencję, małe miasteczka toskańskie, Pize, La Spezie, potem dalej na północ najprawdopodobniej Mediolan. Szukamy ludzi lubiących zwiedzać, nie marudzących, które zamiast ofert biur podróży wolą własną organizację - im więcej osób tym we...
  • Razem z koleżanką wybieramy się od 9 do 20 czerwca w podróż do Włoch. Plan jest taki: wylot z Warszawy do Rzymu , przejazd do Florencji, zwiedzanie okolic przez 3 dni, w tym Pisy, przejazd do Sieny, zwiedzanie okolic przez 2 dni i przejazd do Rzymu, który zamierzamy przez 6 dni penetrować :) Może jakaś 30-latka chce się do nas dołączyć? Szukamy osoby z Warszawy lub okolic, wesołej, nastawionej na przygody, poznawanie nowych zakątków, ciekawej świata i niekonfliktowej. Bardziej j...
  • Witam. Jestem niepalącą, życzliwą singielką ok. 40stki. Poszukuję współtowarzyszki na wyjazd w sierpniu. Raczej na zwiedzanie niż leniuchowanie i nie tam gdzie są upały. Najchętniej (bo jeszcze nie byłam) wybrałabym sie do Szwajcarii albo Bawarii ale możliwe też są inne kierunki. Ze względów organizacyjnych raczej myślałam o wyjeździe z biurem. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się