Forum Mężczyzna Mężczyzna
ZMIEŃ
      ukrainka

ukrainka

(6 wyników)
    • Żeby była w miare ładna i dobrze gotowała . To nie jest zart , możecie się smiać, ale w chwili zwatpienia pojawiła się w moich myślach taka opcja . W zamian za zwiazek dostała by karte stałego pobytu w Polsce , a jezeli by dłuzej ze mna wytrzymała (ciężko będzie) to mogła by dostac obywatelstwo (co by nie mowic panstwa Unii Europejskiej).Co o tym sadzicie . Tak sobie rozwazam .
    • w swietle czarno - białej afery rozporkowej , wnioskuje , że tak wlasciwie to jest ona fajną dziewczyną . Panowie co o sadzicie .
    • Chodzą za mną od pewnego czasu dziewczyny ze wschodu. Urzekają mnie tak bardzo, że jestem bardzo zdeterminowany by zaprzyjaźnić się z jakąś :) Może znajdzie się tutaj ktoś, kto często jeździ na wschód, lub chciałby się wybrać tak jak ja, w poszukiwaniu kobiety swego życia? :)
    • np facet żeni się z taka Ukrainka czy Rosjanka a ona mu odpala za to 40-50k ślub tylko na papierku
    • Jutro jade na Krym, mam nadzieje , ze uda mi sie ktoras tam dziabnac. Moze, ktos byl tam i moze mi powiedziec jaka panuje tam atmosfera w tej kwestii?
    • Co takiego mają w sobie, że niektórych facetów tak bardzo rzeczone panie ekscytują? Osobiście tego nie wiem, ale mam paru kumpli, którzy pieją z zachwytu, aczkolwiek do końca nie mam pojęcia, o co im NAPRAWDĘ chodzi. Jakie to walory ustawiają panie z Ukrainy aż tak wysoko w męskie hierarchii? Czy ktoś ma doświadczenia i oświeci mnie w tej subtelnej (?) materii?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się