urojenia

(10 wyników)
  • Hej, mam problem, bo mam strasznego stresa ostatnio, nie mogę zajść w ciążę bo przyjmuję zastrzyki na odczulanie i lekarz mnie przed ciążą ostrzegał dlatego 4 lata temu założono mi spiralkę, ale ostatnio mam schiza, jakieś 3 tygodnie temu doszło do stosunku i od tamtej pory mam świra, po tygodniu dostałam okres, ale żle sie czuję boli mnie brzuch, glowa i jakoś tak jestem zaniepokojona wewnętrznie, robiłam sobie wczoraj test ciążowy i wykazał brak ciąży....czy tylko schizuje czy co??!! ...
  • Mam dosc absurdalne pytanie, i zdaje sobie sprawe ze zostane wysmiana Ale i tak nie daje mi to spokoju. Jakie jest prawdopodobienstwa zajscia w ciaze jesli chlopak piescil pochwe palcami, po tym jak mial wytrysk, wytarl chusteczkami czlonka, i rece, lezal jakies 10 minut a potem poszedl umyc rece mydlem i dopiero dotknal miejsc intymnych ? Dodam ze nie powinnam miec wedy dni plodnych gdyz bylo to tydzien przed okresem i nie mialam tego 'plodnego sluzu' o ktorym pisza lekarze. I owy okre...
  • Witam i mam nadzieje, ze w jakis sposob mi pomozecie, bo juz sama nie wiem co o tym wszystkim myslec? Przez 2 tygodnie bylam pewna, ze jestem w ciazy. Mialam wszelkie mozliwe objawy, niesamowity bol piersi, powiekszone brodawki, wzdecia brzucha, wstret do kawy, sennosc, wieczne zmeczenie. Przy poprzedniej ciazy czulam sie tak samo. Ciaza jak nic - bylam tak pewna, ze zrobienie testu wydawalo sie tylko "formalnoscia". No i nagle dzisiaj rano.....dostalam normalny okres. I teraz j...
  • To tak troche pół żartem , pół serio. Mam w tym momencie 34 dzień cyklu (zawsze miałam długie cykle) ,a okresu nie ma! Od dwóch tygodniu piersi mnie starsznie bolą i urosły niemiłosiernie , pobolewa mnie brzuch i troche kręgosłup. Zrobiłam już trzy testy ciążowe i każdy wyszedł negatywny. Dodam ,że ostatnie 1,5 tygodnia były dla mnie dość stresujące , do tego odkąd te piersi mi tak urosły zaczęłam myśleć o ciąży (której bym teraz absolutnie nie chciała)Już nie wiem co o tym myśleć , chy...
  • Ehh dziewczyny pomozcie....uprawialam petting z chlopakiem 30 grudnia, mial wytrysk nie na mnei a na lozko, od tego czasu mam w odpowiednich terminach okresy z tym ze mnei obfite, robilam test ciazowy - negatywny, pomimo to boje sie o ciaze ;/ wiem wiem paranoja...ale nie prosze o krytyke tylko o rade jak sie pozbyc tego? Martwie sie bo sie slabo czuje jakos, ciagle zmeczona, oprocz tego mam cos z brzuchem, cokolwiek zjem robi sie jak balon, i jeszce martwi mnie to ze mam jakies z...
  • Witajcie, Wiem, ze pigulka antykoncepcyjna spelnia swoje zadanie juz po pierwszej zazytej ale wlasnie mam taki pytanie, czy ktoras z Was wspolzyla bez dodatkowego zabezpieczenia po skonczeniu sie miesiaczki czyli po 3-5dniach? Ja mam (pewnie jakies urojone) obawy, ze jeszcze nie jestem "w pelni zabezpieczona" i uwazam, ze dopiero po przyjeciu calego pierwszego op.tak sie stanie. Jak uwazacie? Dziekuje za odpowiedzi.
  • Od jakiegos czasu mam objawy ciazy-jestem senna,mam nudnosci czuje dziwne napiecie w brzuchu i prawie jestem pewna,ze jestem w ciazy.Robie test-i nie jestem.Czy ktos moze mi wyjasnic o co w tym chodzi? Pozdrawiam
  • jakie sa obajwy ciazy urojonej?czy mozna az tak sie denerwowac ze sie ma objawy normalnej ciąży?hmm,bardzo prosze o pilna odpowiedz....
  • Czy jak się tak sobie wmawia cały czas że może się jest w ciąży to może się w tej ciąży naprawdę być?Nie chodzi mi o schizę,że może się jest tylko czy od wmawiania może się zajść. Na zajęciach terapełtycznych mówili,że jak się o czymś mocno myśli i pragnie to się spełni i że na przykład ludzie wyzdrowieją szybciej jak myślą,że wyzdrowieją,to znaczy że się w sobie ma taką moc.
  • Czy jest możliwe, aby dwa testy ciążowe w 6 i 8 tygodniu po potencjlnym zapłodnieniu dały wynik negatywny mimo ciąży?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się