urojenia

(3 wyniki)
  • tak bardzo chce miec dziecko ze czasami dopada mnie totalny dol, boje sie ze ktoregos razu, np po czytaniu tych wszelkich objawow ciazy tez je wszystkie poczuje lacznie z rosnacym ...... pustym.... brzuchem!! pierwszy raz sie we mnie pojawila ta mysl, jeste,m w szoku pozdrawiam
  • Wczoraj badałam bete, wynik mówi, że nie jestem w ciąży. Dzisiaj byłam u gina, trafiłam na jakis porypany gabinet gdzie nie ma nawet usg, zbadał mnie tylko na fotelu i stwierdził " ja tam nic nie widze" trwało to około minuty - ugniatanie brzucha. Dzisiaj mija 42dc, zawsze mam góra 31 dni :( jestem w szoku! Chyba sobie zatrzymalam cykl siłą woli. Co o tym myślicie? Gdzie w Wawie jest dobre usg, bo jutro chcę isc- to chyba dobry pomysł? Bo lekarz kazal mi czekać na @ do konca mies...
  • to straszne, ale na pewno tak jest. a więc pisałam, że w miniony poniedziałek byłam u lekarza i był pecherzyk wielkościponad 20 mm. nic mnie nie bolało dopóki nie wyszłam od lekarza.... śmiałam się mojemu M, że chyba od tego oglądania pęcherzyków teraz pęknie bo mnie jednak bolało podbrzusze wieczorem. przytulanko było. od kilku dni biorę luteinę. ale w sobotę dopadły mnie takie straszne mdłosci i tak źle się czułam. również całą niedzielę, ze aż dzisiaj boję się iść do pracy :) a na do...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się