Forum Dom Budowa i remont
ZMIEŃ
      uzbrojenie

uzbrojenie

(7 wyników)
    • Działka uzbrojona to znaczy jaka? Chcę kupić działkę. Znalazłam interesujące miejsce cena też mi odpowiada, ale.... no właśnie w planie zagospodarowamia przestrzennego jest planowane uzbrojenie tzn gaz woda kanalizacja (w drodze bezpośrednio przy mojej działce). A vis'a'vis tzn po drugiej stronie drogi jest wszystko już podłączone. Ja mam pytanko czy ta moja działka uchodzi za uzbrojoną czy nie? Jak to potem jest z tymi przyłączami? Czy gdy tylko ja będę się budowała to czy mi po...
    • Ile kosztuje uzbrojenie działki???Na co trzeba zwrócić uwage kupując działkę nieuzbrojoną.
    • Ile kosztuje uzbrojenie działki ( prąd, woda)? Czy są to kwoty stałe, czy zależne od regionu? Dzięki
    • Witam, Czy warto kupić działkę bez mediów? Ile czasu zajmuje załatwianie? Mam na oku super działkę, ale bez mediów i mega mam opory przed załatwianiem tego kurczę:(...
    • ile może kosztować doprowadzenie prądu i wody, do pociagniecia jest ok 200m
    • Jestem ciekaw ile kosztuje podłączenie do prądu.Kupiłem działkę (powiat Grójecki)i zamierzam budować mały domek,ale najpierw muszą chyba jakiś licznik założyć,tylko gdzie ? na słupie ? To samo jest z podłączeniem wody,jak to się załatwia ? Działka ma już media,więc tylko kwestia podłączenia się. Byłbym wdzięczny za rady i porady :)
    • Czeka mnie wymiana kaloryferow żeliwne na aluminiowe bez zmiany rur - Warszawa Ile kosztuję wymiana jednej sztuki? . Hydraulik mowi tez ze bedzie to zalezec czy kaloryfery beda uzbrojone czy nie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się