Forum Specjalne Publicystyka
ZMIEŃ
      uzbrojenie

uzbrojenie

(9 wyników)
    • Marcinku, a dlaczego ani słowa o ofercie polskiej? Przecie byliśmy niegdyś potęgą w dostawach statków do ZSRR. A teraz największy wytrysk zdolności konstrukcyjnych naszych stoczni, to odbudowa "Sali BHP" dawno już padłej na solidarnicę stoczni im. Lenina.
    • Bartoszu Węglarczyku, ja wiem, że cukier drogi, takoż benzyna i gorzała, i trzeba chałturzyć, by żyć na poziomie. Ale może nie pisz wszystkiego, co wiesz, a dobieraj jakoś sensownie literki. Tytuł ze znakiem zapytania, ale już w tekście ton kategorycznie oznajmujący i wynoszący pod niebiosa igły. (Tu się możesz strasznie narazić forumowym ekspertom). Skoro jednak te igły są tak zabójcze, a do tej pory tylko jeden samolot "wyzwolicieli" spadł, i to podobno z własnej inicjatywy, to może t...
    • POLICJA POWINNA BYĆ UZBROJONA PO ZĘBY I BYĆ OKRUTNA DLA IMIGRANTÓW Z AFRYKI I AZJI ONI NIE ZASŁUGUJĄ NA LITOŚĆ
    • Nie chcemy żołnierzy amerykańskich w Polsce, nie chcemy uzbrojenia amerykańskiego w Polsce ! Tak myśli większość Polaków ..
    • Amerykanska demokracja szaleje.
    • Teraz odkryto, że ta razelocja "no fly zone" pęka w szwach? O conajmniej dwa tygodnie za późno. Od dawna jest to parodia. katar to figurant, za jakieś korzyści obiecane przez Camerona i Sarkozy'ego dostarcza ( łamiąc rezolucje ONZ! ) broń do Libii. Bombardowania Trypolisu i nie tylo, ostrzał z okrętów, wysyłanie agentów, uznawanie rządu watażków pod przywództwem szefa bezpieki Kaddafiego (!) dostarczanie broni i informacji wywiadowczych. To jest ta "no fly zone". Kpina i parodia. Tu chodzi o...
    • Ucieka helikopterem amerykańskiej produkcji?! Nie może być! ;p
    • wiadomo USA nie ma kasy, a w polsce tylko klamczynski chce machac szabelka. Gates sie obrazil ze polaki nie chca by miesem armatnim i umierac za wasza i wasza wolnosc gdzies w tropikach.
    • Myślę, że NATO z USA rozważa możliwość interwencji zbrojnej w obronie bezbronnych cywili atakując siepaczy Hugo Chaveza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się