Forum Turystyka Turystyczne Latanie
ZMIEŃ
      victoria

victoria

(5 wyników)
    • informacje w sieci znalazłam - sprzeczne oczywiście:D ale interesuje mnie czy ktoś się przemieszał między tymi lotniskami i ile to mu faktycznie zajęło czasu. Bo zmienili mi godziny lotu i zastanawiam się czy zdążę na kolejne połączenie....
    • Witam wszystkich, Mam pytanie do osób, które lądowały na lotnisku Stansted, zakładając, że samolot przyleci wg planowego czasu (Ryanair) ile czasu zajmuje przejsc przez kontrolę celną i wyjscie z lotniska? zalezy mi na tej informacji,ponieważ pozniej jeszcze muszę się dostac na Victoria Coach station i zlapać kolejny autobus,pozdrawiam
    • które lotnisko w Londynie (nie licząc Heathrow oczywiście) jest najlepsze pod względem łatwości i taniości dostania się z niego do centrum Londynu? lecę w czerwcu i najtaniej wychodzi mi Centralwings na London Gatwick (z W-wy), ale trochę się boję, bo nigdy na tym lotnisku nie byłem i jakoś moi znajomi zawsze latają na Luton lub Stansted. możecie mi coś o tym wszystkim powiedzieć?? czy Gatwick jest ok? nie zgubię się?
    • czy na lotnisku kupie bez problemu bilet na national express by dojechac na victorie? a drugie pytanie to czy w nocy na victorii kupie bilet powrotny na stansted? moglbym kupic bilet od razu w obie strony ale dokladnie nie wiem o ktorej bede wracal...
    • Jak najtaniej dotrzec z Stansted na Gatwick, w sobote w nocy? Na Stansted przylatuje o 21:55 w sobote, a samolot z Gatwicka mam w niedziele o 8:45. Tylko nie piszcie, zebym sobie wzial taksowke, bo na to wpasc nie trudno :) Pozdro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się