Dodaj do ulubionych

woreczki strunowe

18.06.15, 19:07
Witam, gdzie w Warszawie można nabyć woreczki strunowe na kosmetyki na lot Ryanarem? zalecają 20x20 ok 1 litrowe... jak za małe to inne wymiarowo się trafiają, a gdzie kupić te "lotnicze" ? :)
Obserwuj wątek
    • saba73 Re: woreczki strunowe 18.06.15, 21:03
      Często latam Ryanairem i zawsze mam tę samą przezroczystą kosmetyczkę, a w niej podręczne kosmetyki. Nie przejmuj się wymiarowymi woreczkami, nikt nie zwraca uwagi na wymiary woreczka, byleby było widoczne co jest w środku, płyny po max. 100 ml i nie więcej niż 1 litr razem.
      • minerallna Re: woreczki strunowe 20.06.15, 01:33
        Niestety ale do czasu. Z taką kosmetyczką zaliczyłam ponad xxx lotów. Całkiem niedawno w Lądku przyczepili się. Sami przepakowali kosmetyki do tych malutkich, 20X20 strunowych. Miałam mało i nic nie musiałam wyrzucać.
        Ale "dramaty" z wyrzucanymi kosmetykami już nie raz widziałam.
        Dalej latam z przeźroczystą kosmetyczką chociaż woreczki strunowe zawsze mam przy sobie, tak na wszelki wypadek :)
        --
        • saba73 Re: woreczki strunowe 21.06.15, 12:12
          Nie grozi mi wyrzucenie kosmetyków, bo nigdy nie przekraczam limitów. Jeśli kiedyś każą przepakować do woreczka, nie ma sprawy.
        • jot.be Re: woreczki strunowe 21.06.15, 13:11
          Stanstead to jest jedyne lotnisko gdzie faktycznie chcieli aby pakować
          tylko i wyłącznie w te kwadratowe. Ale wszędzie przy kontroli są dostępne bez problemu.
          Na żadnym innym lotnisku tego nie spotkałem.
    • jot.be Re: woreczki strunowe 18.06.15, 21:18
      Ja używam litrowych woreczków strunowych na mrożonki firmy Jan Niezbędny :)
      A latam z Modlina kilka razy w miesiącu. Działają :)
      Do kupienia w każdym spożywczym.
      W razie czego można kupić w terminalu w automacie. Chyba za 1 PLN

Pozdr
    • minerallna Re: woreczki strunowe 20.06.15, 01:34
      Linia jaką lecisz nie ma znaczenia. Wszędzie obowiązują te same przepisy.
      • tomcie99 Re: woreczki strunowe 20.06.15, 14:04
        dzięki za info, pozostają w takim razie torebki "Jan Niezbędny..." :)
    • saba73 Re: woreczki strunowe 01.12.15, 21:45
      Żałosny spam.
    • monika190581 Re: woreczki strunowe 29.05.18, 13:23
      Tomaszu polecam tutaj: dobretasmy.pl/produkty/Woreczki-strunowe , bez znaczenia jaka linia przepisy celne sa zawsze te same. Duzo latam i uzywam 20x20 lub 20x30.
    • maurycy1010 Re: woreczki strunowe 14.06.18, 19:38
      Jan Niezbędny i po problemie.
    • szymon.zdziarski3 Re: woreczki strunowe 05.01.22, 16:22
      Dzień Dobry, najlepsze i najtańsze woreczki strunowe można kupic w NEOPAK Tekst linku

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka