-
Dla zainteresowanych konkursem: z eliminacji regionalnych.
-
jak w temacie ?
-
witam, jak włączam skypa ja widzę rozmówcę on mnie nie widzi , albo
nie widzimy się wcale , nie znam się na komputerach , to dla mnie
czarna magia , może mi ktoś na chłopski rozum doradzi co mam zrobić?
-
Witam Serdecznie, dzisiaj razem z mezem zobaczylam ze juz nie ma tego studia
Pana Ernesta Machały na ul. Piłsudzkiego,czy ktos wie gdzie teraz miesci sie
jego studio ?? Planujemy slub i szukamy kamerzysty.
-
Na Zamku Dzikowskim trwają ostatnie prace prowadzone w ramach III etapu rewaloryzacji. Oficjalna impreza z okazji otwarcia Zamku planowana jest na 21 grudnia br. O pracach wykonanych w ramach III etapu rozmawialiśmy z dyrektorem Muzeum Historycznego Miasta Tarnobrzeg, dr Adamem Wójcikiem.
-
IV Piknik Rodzinny zorganizowała parafia Chrystusa Króla. Impreza odbyła się w niedzielę, 22 maja, na terenie kościelnego parku.
-
Recital Wojciecha Kordy odbył się w sobotę, 14 maja, w Parku Dzikowskim. Koncert był częścią obchodów Europejskiej Nocy Muzeów.
Dla zainteresowanych:
-
Ania Wyszkoni w tarnobrzeskiej hali OSiR.
-
Prawie 4 mln zł trafi do miasta w formie inwestycji dzięki umowie offsetowej zawartej pomiędzy miastem a firmą Tesco. Suma ta przeznaczona będzie min. na budowę sztucznego lodowiska oraz modernizacje ulic.
Umowa offsetowa zawarta została w związku z planowaną budową hipermarketu Tesco na terenach dawnego Polmozbytu, przy ul. Sikorskiego i św. Barbary.
-
W dniu wczorajszym upłynęło sto dni od czasu objęcia urzędu Prezydenta Miasta Tarnobrzeg przez Norberta Mastalerza. Z tej okazji prezydent zwołał w środę, 22 marca, konferencję prasową.
-
Ze względu na ogromne zainteresowanie, spotkanie przeniesiono z budynku Miejskiej Biblioteki Publicznej do pobliskiego kościoła. Wcześniej Szymon Hołownia odpowiadał na pytania dziennikarzy.
-
-LO im. Mikołaja Kopernika (15.01.2011r.) - byłem, widziałem:
Impreza fajna, młodzież dobrze się bawiła. Efekty świetlne na sali kiepskie, dwa stojaczki za zespołem po 4 światełka, brak dymu i innych efektów. Jedynie kamerzyści kręcący przy maksymalnym świetle mogli "poszaleć"
-
Studniówka w "Górniku" za nami - część oficjalna, Polonezy kilku klas.
-
„Ojciec Mastalerz” na balu charytatywnym Małego Księcia
Przebrania I klasa :)
-
CZY JESTEŚ ZADOWOLONY Z USŁUG TEJ FIRMY ??? jeżeli nie to dlaczego ???