video

(7 wyników)
  • Na mojej stronie jest fotorelacja z sesji Rady Miasta z 24 września 2009. Póki co tylko fragmenty dotyczące WSGE. Po obejrzeniu niektórych powinien Wam się zjeżyć włos na głowie. I nie mam na myśli tych najbardziej oczywistych. Zapraszam na: -- michalin.pl
  • 6 grudnia 2006 odbyła się II sesja Rady Miasta Józefowa. Burmistrz Kruszewski wygłosił na niej swoje "expose". Zapis VIDEO można znaleźć na stronie www.video.michalin.pl/ Nagranie prosze potraktować jako testowe. Wkrótce kolejne nagrania z tej sesji... -- michalin.pl
  • 23 czerwca 2007 w Józefowie wystąpił Kabaret Moralnego Niepokoju. Fragmenty występu możecie zobaczyć na tej stronie: www.michalin.pl/index.php?modul=video2&kategoria=13&forum=1 -- michalin.pl
  • Pogrzebałem w swoich archiwum i postanowiłem "zdigitalizować" niektóre zasoby vodeo. Na pierwszy ogień pójdą filmy, które pokazują jak Józefów wyglądał kiedyś. I wymyśliłem dla Was niesamowicie atrakcyjny konkurs. Polega na odpowiedzi na dwa pytania: 1. Jakim jechałem samochodem? 2. Kiedy to było? Szczegóły konkursu są na stronie www.forum.michalin.pl/viewtopic.php?f=15&t=69 Osoba, która poda najbardziej do prawdy zbliżoną odpowiedź dostanie książkę o naszych okolicach. --...
  • Na ostatniej sesji Rady Miasta była dyskusja na temat budowy supermarketu w Józefowie. Czy sądzisz, że taka inwestycja jest nam potrzebna? Głosowanie: www.michalin.pl/index.php?modul=ankiety?forum -- michalin.pl
  • Witam! Czy ktoś wie co było na temat budowy dróg? Osobiście nie byłem, protokołów jeszcze nie ma a nagranie nie działa.
  • A jednak. Miasto zakupi maszynkę do zarabiania pieniędzy. Byle tylko była rozsądnie używana (ustawiana w miejscach, gdzie jest to potrzebne i odpowiednio używana - np. zdjęcie od przekroczenia o ponad 20 km/h)... linia.com.pl/public/article.php?1-20478-0

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się