video

(10 wyników)
  • Jestem co prawda dopiero w 8 tygodniu (od OM), ale proszę Was o radę - kiedy najlepiej nagrać USG na video? Z pewnością będę chciała to zrobić, ale boje się, że za wcześnie nie będzie widać, jak bryka, a za późno nie bedzie widać całej dzidzi. Kto już to robił, gdzie i ile kosztuje? (w W-wie) Będę wdzięczna za odpowiedź!
  • Czy ktoś może poradzic gdzie w Warszawe możno kupic video kasety s gimnastikoi (nailepei joga) dlja cęzarnych? Atina
  • createhealth.org/images/11weeks.swf createhealth.org/images/25weeks.swf createhealth.org/images/27weeks.swf createhealth.org/images/33weeks.swf
  • dziewczyny jakies dwa tyg temu znalazlam tu link do filmu z discovery o rozwoju dziecka i porodzie. zachowalam go sobie na pulpicie ale paskudny wirus zniszczyl mi wszystko teraz usiluje odzyskac wszystko co mozliwe ale jakos tego linku nie moge znalezc. jesli ktoras z was ma ten link to bardzo prosze podajcie mi go. z gory dzieki magda
  • Pamiętacie mnie? I moją Dzidzię o pseudonimie "puste jajo" Byłam na drugim usg u dr Roszkowskiego. To już 13 tydzień. Na monitorze widać wszystko, tak realnie, niesamowicie. Najbardzie wzrusza pulsujące serduszko i widoczna twarzyczka. Uwielbiam dr R! Ma cudny sposób bycia i specyficzne poczucie humoru. Trzy razy na koniec powtórzył, że "dzidziuś jest śliczny" i powinnam być najszczęśliwszą kobietą na ziemi. I jestem! Oboje zadawaliśmy strasznie naiwne pytania, dla specjalisty pewno na pr...
  • czy ktos moze mi doradzic jakies dobre miejsce na usg 3d w Warszawie? i znacie moze koszt badania wraz z nagraniem na dvd? pozdrawiam
  • Dziewczynki, w wielu waszych wypowiedziach dotyczących USG pojawiły się stwierdzenia typu "można było nagrać na kasetę". No i właśnie zastanawiam się co to znaczy ;) Czy chodzi o to, że można wszystko nagrać swoją kamerą video, czy może chodzi o nagranie obrazu z ekranu na kasetkę przez samego lekarza (i potem on pożycza/daje kasetę??) - ja tam nie wiem jakie oni mają urządzenia i możliwości a wybieram się na usg do dr Osóbki-Morawskiego... Jak można uwiecznić ten obraz maleństwa ...
  • Dziewczyny, jakiś rok temu na dwójce w niedzielę o 8:00 leciał dokument BBC na temat dzieci, poszczególnych miesięcy ich rozwoju. Nie pamiętam jednak tytułu tego serialu, a teraz bardzo chciałabym jeszcze raz go obejrzeć. Może któraś z Was pamięta jaki był tytuł ?
  • media.health.discovery.com/centers/pregnancy/video/video.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się