Forum Turystyka Świat Egipt
ZMIEŃ
      video

video

(8 wyników)
    • Bylismy na jednodniowym rejsie na Giftun i na statku byl kamerzysta firmy DAHAB video film. Kupilismy film nagrywany przez niego(27$). po obejrzeniu okazalo sie ze filmu jest 9 min, a reszta to kawalki filmow z innych rejsow. Jakosc straszna. Czasami warto sluchac rezydentow, ktorzy informuja ze za jakosc video na wycieczkach fakultatywnych nie odpowiadaja. Najlpiej przed zakupem warto zarzadac obejrzenia filmow. pozdr w razie pytan sluze odpowiedziami
    • Kto jeszcze nie był powinien wiedzieć , że na wycieczkach fakultatywnych ciągnie się z wami egipski wideofilmowiec. Praktycznie na każdej - efekt jakiejś umowy z biurami które to organizują. Byłem na 4-ech i na każdej był facet z\ kamerką , a tez przy każdej mijanej wycieczce niezbędnym dodatkiem też był takowy. Przestrzegam - nie wydawajcie pieniędzy (ok 20$) na kasetę. Praktycznie wszystkie ich kamery jakie widziałem to Panasonic M10 - dobra kamera tyle , że jakies 10 lat temu....
    • ......jak w temacie www.youtube.com/watch?v=me8WIL-Re0E www.youtube.com/watch?v=LSIGj_NKs3I www.youtube.com/watch?v=8H-fDQLgG5c www.youtube.com/watch?v=inhv1NwsPKo&feature=channel_page jeśli się nie podoba - nie komentujcie ale dokładajcie swoje filmyyyyyy pozdrawiam
    • Filmik zrobiony jest aparatem do zdjęć podwodnych. Wykonałem go w tej słynnej zatoce Abu Dabbab w Mars Alam, przy hotelu Sol y Mar. video.google.pl/videoplay?docid=-8974615325248904206&hl=pl
    • video.google.pl/videosearch?q=red+sea+reefs&hl=pl Nie mam własnych filmów, ale na tych wszystko widać, zawrotu głowy z wrażenia można dostać. Mieszkaliśmy w hotelu Torquoise, zatoka Maya Bay, blisko Old Maketu - 3 minuty na piechotę na zakupy po owoce czy coś. Hotel 3*, zupełnie ok, pojechałabym jeszcze do niego raz, gdyby nie fakt, że nie miał swoich raf i musieliśmy podjeżdżać busikiem hotelowym na Fanara Beach - tam już są z samego brzegu. Mam pytanie - który hotel byście pol...
    • deklarację celną, którą podbija celnik. czy jest to skomplikowany druk
    • czy góra synaj jest tak samo atrakcyjna w styczniu jak i w nieco cieplejszy moment. interesuje mnie przede wszystkim rozgwieżdżone niebo i temperatura. w dalszym ciągu waham się czy wybrać luxor czy górę synaj. proszę o pomoc!!!
    • Uwaga: jeżeli jedziecie na wycieczkę np. Giftun, czy safari nie kupujcie filmów od kamerzystów którzy Was kręcą. Jakość jest tragiczna -tragiczna to mało powiedziane, nawet podkład muzyczny sie rozjeżdza.Zapłacicie koło 30 $ za płytę dvd, reszta formatów tańsza. Ale powiem, szczerze, to weźcie swoje kamery i nakręcicie lux. Pokupowaliśmy ze znajomymi te płytki i sie rozczarowalismy w Polsce. Porażka totalna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się