video

(8 wyników)
  • Na wstępie chciałam podkreślić, że nie ukradlam pomysłu na anglojęzyczny tytuł od Dzierwczyny Mickiewicza ;) To zdanie samo mi wpadło do głowy gdy zobaczyłam coś w tv. Bo zasadniczo ja nie mam nic przeciwko teledyskom, nietóre bardzo podziwiam i admiruje ect. Wielu ciekawych wykonawców poznałam właśnie dzięki klipom w stacjach muzycznych. Istnieją też oczywiście artyści, których znam w ogóle tylko ze strony samego dźwięku a nawet nie wiem jak wyglądają i też dobrze. A dziś zobacz...
  • Jest juz nowy teledysk najpiekniejszego zespolu wszechczasow, " Angel " - tu: wm.atlrec.com/the_corrs/borrowedheaven/video/angel_450k.wmv%20 Polecam, kolejne cudo :))))))) Przy okazji, na stronie Myslovitz pojawilo sie info, jakoby irlandzkie rodzenstwo zaprosilo nasza rodzima grupe eksportowa na wspolna trase :D Moj typ na sensacje roku :D:D:D
  • Dostałam ten link w prezencie, więc teraz Wam go prezentuję: www.steve-p.org/pop/missing.htm Można usłyszeć i zobaczyć m.in. stary występ młodego Cohena (warto dotrwać do końca), przebój Janis Joplin w wykonaniu Johnnego Casha oraz - last but not least - Shirley Bassey śpiewającą „Something” wiadomo czyje. A „Zabadak” bije na głowę „Macarenę”, czy „Las Ketchup” :D Jeśli znacie podobnie interesujące strony, nie bądźcie Scrooge’am...
  • Oglądałem sobie u znajomego DVD z teledyskami różnych zespołów, m.in. relacje z calego Live Aid. Musze przyznac, ze tylko Elvis Costello i Paul Weller mieli wtedy normalne fryzury. Tenze Paul Weller akcje teledysku "The Walls Keep Tumbling Down" umiescil w...Warszawie! Widzimy m.in. ulice Kijowska, tramwaj jadacy ze Szmulek na Targowa, i wnetrze klubu Akwarium. No i PKiN. Niesamowitym przezyciem bylo tez obejrzenie Kory w angielskiej wersji "Luciolli", tym razem w tramwaju w miesc...
  • Kiedyś w jakimś wątku o to pytałem, ale pytanie chyba utonęło. Możecie zarzucić jakimiś przykładami muzyki afrykanerskiej dzisiejszej? Bo mam coraz większą fazę na powrót do najprawdziwszych korzeni. Ale wymagania są takie: raczej rzeczy z lat ostatnich kilku (starocie dobre bez problemu namierzam) i muszą być fajne :) No i prawdziwa Afryka, a nie jakieś podróbki z Portugalii czy innego Hondurasu.
  • Ale tym razem nie chodzi mi o ranking (a swoją drogą - robiliśmy TUTAJ ranking ulubionych teledysków? ;)). Dziś z rana znalazłam na forum link na dość pokaźny katalog teledysków na interia.pl muzyka.interia.pl/teledyski/pp/14/p/1/pn/58 Mnóstwo badziewia, ale udało mi się znaleźć np. video do "Somewhere Else" Razorlight (podwójna korzyść, bo piosenki też nie znałam :)). To ja sobie dalej poprzeglądam :)
  • Gosciem tu jestem od niedawna, wiec nie wiem czy ten watek juz sie pojawil. Jesli tak to prosze o link. DVDs zbieram od okolo 2 lat i uzbieralo sie ich cos w poblizu 30. Sa wsrod nich pozycje slabe ale nie brakuje tez znakomitych. Pomyslalem sobie wiec, ze moze pora zaczac taki watek, gdzie moglibysmy sie dzielic wrazeniami z tych "domowych" koncertow. Nie wiem ilu sposrod Was jest w posiadaniu odtwarzaczy DVD z teatrem domowym, ale z pewnoscia bedzie takich przybywac. Ja moge ty...
  • No, Pagaj, pisz recenzje:)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się