wadowice

(4 wyniki)
  • Witam serdecznie mam 9 miesięcznego synka i poszukuję mam które również poświęciły się wychowaniu dziecka i mają troche wolnego czasu a może uczęszczacie na ciekawe zajęcia dla takich maluszków?. Może znacie jakieś miejsce w okolicach Oświęcimia lub Wadowic gdzie można fajnie spędzić czas z malcem.
  • witam.moze znajdzie sie jakas mama ktora skorzystala z oferty firmy drewex (lozeczka,posciel,ubranka) ale bezposrednio od producenta.zastanawiam sie czy oplaca sie jechac do Wadowic gdzie miesci sie ten sklep firmowy-czy rzeczywiscie ceny sa w nim nizsze niz w normalnych sklepach?pozdrawiam i dziekuje z gory za odpowiedz
  • Od jakiegos czasu nosze sie z zamiarem zalozenia pewnego "kolka". w ktorym spotykalyby sie kurki domowe, mlode mamy, jednym slowem ambitne kobiety, ktore obecnie sa w domku i maja jednoczesnie mnostwo pasji. Spotykalybysmy sie raz w tygodniu, w naszych domach, dyskutowaly, o dzieciach, ostatnio przeczytanych ksiazkach, uczac sie od siebie wielu rzeczy. Co myslicie na ten temat? Podoba wam sie pomysl? Prosze tylko o konstuktywne komentarze. Gdzie waszym zdaniem powinnam szukac takich ...
  • Całą rodziną tzn. 2+2. Podpowiedzcie mi, gdzie moglibyśmy taniej przenocować, to nie musi być koniecznie w Krakowie, bliskie miejscowości też mogą być, co warto zobaczyć, oprócz miejsc, które każdemu są znane / Wawel, Wieliczka, Wadowice/. Wszystkie informacje mile widziane. Krakowianki, pomożecie? Dzięki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się